#39:
Autor:
gaap
Postano:
06.07.2009. 18:41
jbte... zvučiš kao onaj autistični mesić (uz svo poštovanje mojim dragim prijateljima kojima je dijagnosticiran autizam i ispriku zbog usporedbe)
ajmo ispočetka, jel AĐ krimos - je! Jel mu ko šta u ovoj državi može - može kurac! Jel ovo kurac od države - ne da je kurac nego je kurčina i to žešća! Jesmo li mi budale - jesmo, i to jebene budale koje laju po forumima jer ako kažeš što misliš na ulici ili si samo budala ili si budala koja vrijeđa institucije vlasti (zakonodavne i izvršne) pa će te prekršajno gonit. Možemo se mi budale moje jebat! Zato što smo ovce, zato što nemamo muda, zato što smo plačipičke, zato što nama, mladim ljudima budućnost ne kroji nitko (pa ni mi sami), a prošlost nam je žigosana Glavašima i Đapićima. Pun mi je kurac i vas i rasprava po forumima, tko je krao, tko je spomenike dizao u zrak, tko je ugovore potpisivao, tko je znao i šutio, tko je bratovu ljubavnicu zaposlio....
Muka mi je od vas, crva ljudskih, beskičmenjaka, kukavica... Jebite se i vi i Osijek i Hrvatska i EU i NATO. Ja ne trebam vas i vi ne trebate mene.
Trgnite se i ne budite glupe kravetine koje samo klimaju glavom i seru. Digni glas, mukni stoko i reci da je dosta, da zaslužuješ bolje, da nisi glupo tele koje se veseli ugovoru na neodređeno, plaći koja pokrije režije, hranu i dva-tri žešća izlaska mjesečno.
Vrijeme je da kažemo JEBEM VAM MATER, svima! jel vi ljudi stvarno brijete da ovako može dovjeka, jel ne vidite da je sve otišlo u kurac i da ste prepušteni sami sebi, da ste jedino vi ti koji možete ono što vas čeka okrenuti u vašu korist. Ajmo prestat bit licemjeri i usranci koji prešute jebanje majke u lice samo zato što možda zbog toga neće bit para za režije u kolovozu. Boli me kurac i za državu i za grad i sve one koji ne razumiju da smo mi ti koji im dajemo šansu da nas jebu. ajmo stoko, diži glavu, reci da je dosta i promijeni svijet!
|