#44:
Re: Osijek pred blokadom
Autor:
Papa Strunf
Postano:
10.06.2009. 12:39
a jel se mozda nekome cini da se (nesumnjivo komplicirana) situacija jos dodatno dramatizira... mozda kao alibi, a mozda i kao velicanje uloge spasitelja!?
Vrijeme ce pokazati. Sad imamo sto smo trazili/zasluzili, pa neka rade svoj posao!
|
Ima smisla ovo sto govoris. No, ne bi li i ti postupio jednako? Polazim od sebe, kao voditelj projekta, po lokaciji radnog mjesta, sam imao prilike "preuzimati" projekte s kojima nadređeni nisu bili zadovoljni...pa naravno da sam zateceno stanje, kad bih ga detaljno proucio, prijavio nadredjenima...i time se ogradio od mogucih posljedica i penala koji su visili nad glavom. I nije mi bilo na kraj pameti da stitim lika koji je taj posao prije mene lose radio (ili ga nije radio uopce...ili se zayebavao...nije ni bitno), iako je moj radni kolega jer u slucaju negativnih brojki na kraju ja pusim.
IMO jednaka i ocekivana situacija je i tu...mislim da su mozda i mogli navlacit i drzati grad van blokade, ali sta ako zveknu u blokadu u 12. mjesecu unatoc svim naporima?
Svi cemo raspalit paljbu da su nesposobni i isti/slicni kao i oni prije...u principu mi je sve sto se dogadja dosta logicno i ne vidim u cemu je problem. Ljudi trebaju znati zasto se u iducih godinu dana nece toliko graditi i raditi u gradu, zasto ce nas cijelo ljeto masakrirati komarci, zasto Trg bana Jelacica nema uporabnu (ili ima, ali nema hidrante) dozvolu, zasto su gradska poduzeca u banani, zasto famozni kiosci jos uvijek stoje tu gdje jesu...etc.etc.
|