Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Osječko pivo: pogledajte reklame Brukete & Žinića i Fan kluba Osjeckog piva Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

#31:    Autor:  krajken Postano:
Super je pivo i dobre su reklame, it voz abaut bladi tajm da se i Osječko počne reklamirati. Jedino one s regionalcima, iako simpatične, opet nekako ko da blago sprdaju slavonske krajeve. Ko kad na rtl-u pokažu Bačvice di se naveliko gušta u piciginu i oblinama i nakon toga naš glavni trg di se prže dva goluba i sve je pusto. Bila je riječ o nedjelji u 14 h, šta nisu pokazivali u 18 h, kad se ljudi masovno šetaju i uživaju po promenadi, korzu i sveolikom centru, parkovima itd.

#32:    Autor:  Burence Postano:
KillaBEEZ je napisao/la :

Odkad imaju novu bocu i smanjeniji postotak alkohola, više ga pijem Smile
Idem po još jedno...al samo jedno Smile

ima isto alkohola kao i prije, samo možda malo manje hmelja tj manje gorcine..

#33:    Autor:  kyx Postano:
gle mi komšiju Krešu i Staža,muahahaah glumci do yaya! Very Happy

#34:    Autor:  Leon Postano:
Video by Fan klub Osjeckog piva:

Mix 5 minuta

Pijem sam

Klaun

Super cure

Škemba

Nisam ševio

Cipela

Lega debil

Nemam pojma

Zadnja promjena: Leon; 12.06.2009. 0:14; ukupno mijenjano 1 put.

#35:    Autor:  tempus031 Postano:
Leon je napisao/la :
Video by Fan klub Osjeckog piva:

Baš LEGEndarno, svaka im dala....pivo!

#36:    Autor:  Necro Postano:
Very Happy reklama lijepo ulazi u uho,svida mi se Very Happy
i nakon nje mi se cak i pije osjecko Very Happy

#37:    Autor:  besprizorni Postano:
Bolje da su više uložili u kvalitetu piva nego u reklame. Baš me zanima koliko je to sve koštalo. Dalmatinac u reklami je totalno neuvjerljiv.

#38:  Fight Re: Osječko pivo: pogledajte reklame Brukete & Žinića i Fan kluba Osjeckog piva Autor:  xidrus Postano:
eh, eto pošto nisam još nikada postao prilike jer se bavim marketingom 20tak godina.

pregledah sve spotove i zaključih da su uglavnom spotovi od fan kluba bolji jer su u njima potrošači piva koji su ciljna skupina, njihovo ponašanje i način života je kvalitetno prenešeno na video, iako su teaseri-regionalni spotovi nalik karlovačkom simpatični i rapsodija sa tamburicom-jako dobar jer prožima općenite kvalitete u životu, ali ne odražava potrošača piva što kupci preferiraju.

Napomena: zbog iskustva već mogu zamisliti pritisak koji je netko iz pivovare napravio na b&ž da svakako naglase kvalitetu tamno smeđe boce (kraj spota-zaključak) iako je zelena sad trendi ???!! I got news for you: Who CARES!
- predlažem ekipi marketinga da ipak porazgovaraju sa članovima fan kluba jer bezobizra ako im je kampanja u tijeku mogu je obogatiti sa spotovima fan kluba kao teaserima... ukratko bruketa i žinić su dobri al pivo je super

#39:    Autor:  cohors Postano:
i ja mislim da bi puno više uspjeha imali s ovim reklamama fan kluba

#40:   Re: Osječko pivo: pogledajte reklame Brukete & Žinića i Fan kluba Osjeckog piva Autor:  redhead Postano:
neam pojma... al pivo je super

ma ludi su Very Happy

#41:    Autor:  asko Postano:
koliko sam shvatio prvi val reklama je upoznavanje s pivom, a drugi val bi trebao biti zafrkancija.tako je krenilo i karlovačko i ožujsko prije par godina.

#42:    Autor:  Zivi Postano:
ma sve je to super, al pivo je pivo... živili!

#43:    Autor:  Burence Postano:
reklame fan kluba neće ići na tv jer su zamišljene za internet reklamiranje.. :/ barem koliko mi znamo.. Smile

#44:    Autor:  Osječanin Postano:
Osim one duže reklame koja je za -3 ostale reklame Bruke i Žinića su malo žešća debilana..

#45:    Autor:  cohors Postano:
Osječanin je napisao/la :
Osim one duže reklame koja je za -3 ostale reklame Bruke i Žinića su malo žešća debilana..

al pivo je super
Osijek031.com » Vijesti » Osječko pivo: pogledajte reklame Brukete & Žinića i Fan kluba Osjeckog piva Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::