#43:
Autor:
sale car
Postano:
25.04.2009. 9:31
mislim da komak ništa neće postići sa svojim povlaćenjem proizvoda iz konzuma... nažalost... premda imam stajalište da je to jako pametan i hrabar potez, ali nema tu koristi ako to napravi samo osječka pivovara... jbg, pa ne živi konzum od osječke pivovare, jbg ima i drugih pivovara... todoriću neće biti nikakav problem ako ne bude ima osječkog piva, pa ima krcate police drugih artikala, koje naravno isto nije platio... to kada bi napravilo više firmi iz hrvatske, kojima todorić tolike novce duguje, e to mi onda imalo koristi... al kad niko nema muda da tako šta napravi... mislim, razumijem ja i te ljdue, velik je to rizik, al kada se malo pogleda, rađe ću sjediti kod kuće bez para, nego nekom rintati ko idiot a da me ne plaća... e da... da se osvrnem i na onaj slogan kupujmo hrvatsko... mogli su komotno pored toga napisati odmah i preneseno značenje: RAZJEBIMO HRVATSKO... a osječko pivo m ije odlično... uvijek pijem osječko gdje god dođem... samo je pitanje dal pijem tamno ili svijetlo, jer tamno mi je ipak bolje... i nek se više bace na promociju i marketing, jer s novim flašama neće ništa dobiti...
|