#44:
Autor:
Fifa
Postano:
15.09.2008. 23:59
opet krivo mladi gospodine.idući put kad budeš bio pijan, nazovi tatu da dođe po tebe pa na taj način nitko neće stradati. naravno pod uvjetom da ti tata bude trijezan.
a sada reci hvala za trud koji sam u tebe uložio i za savjete koje sam ti podjelio.nadam se da nije bilo uzalud?
|
ovaj, hvala spin na tvom trudu, zbog razgovora s tobom sam postao bolji čovjek .
što se tiče neizravnog vrijeđanja gore navedenog, neću se spustit na tvoj nivo i uzvratit predrasudama o tome kakav si ti čovjek i kako odgajaš svoju djecu, vjerujem da im nećeš kupit bicikl do 18, jer zaista, ako voliš svoju malodobnu djecu mislim da ih nećeš pustit biciklom na vukovarsku. Jer ozbiljno ja smatram da je bolje djetetu za njegovu sigurnost njemu uskratit užitak vožnje bicikla, na kraju krajeva sve za zdravlje djeteta .
a tvoj trud nije bio uzaludan, koristio si dovoljno da imam razloga nabijati postove, jer se tu stvarno nema šta dokazati.
Ljudi će uvijek voziti i nogostupom i cestom, bicikle jel.Pješaci se pijani padati pod aute, biciklisti pijani gaziti pješake i padati pod aute , te će se to puno češće događati nego što će obziran i vješt vozač ubiti nekoga bicikom, pa makar to bilo dijete koje je pred njega izletilo.
Ko bi reko ,možda i ja tebe nešto naučim do kraja ovog razgovora
|