Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Kolumne, komentari & osvrti » Hrvatska - Mediteran kakav je nekad bio - bez Baranje? [s foruma portala Osijek031.com] Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:    Autor:  bocic Postano:
BamBy je napisao/la:
Video je još uvijek gore.

Evo, prije sat vremena sam primijetio da su ga uklonili.

Usput, većina kadrova u, inače iznimno kratkom predstavljanju ravnice, snimljena je u Kopačkom ritu.

Nek se Ogresta bolje drži sestrinih emisija...

#32:   Re: Hrvatska - Mediteran kakav je nekad bio - bez Baranje? [s foruma portala Osijek031.com] Autor:  esseker Postano:
Jutarnji list i HTV1 su jučer izvijestili o ovoj temi ali su u izvještajima pokazali krivu kartu! Prema HTV-u i Jutarnjem, direktor HTZ-a Niko Bulić ima pravo i mi svi trebamo naočale jer prema njihovoj karti, Baranja je na mjestu!

Sramota! Evo za što mi plaćamo TV pretplatu!

http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2008,7,29,,128229.jl

#33:    Autor:  saanjaa Postano:
sve ovo skupa od početka do kraja je jedan sjajan publicity-stunt za baranju!zbilja, zakon.
svaka cast.treba i to znati.barem je baranja sad dobila jedan dio medijskog prostora.

gle koliko neugodnjak moze izazvati kvazi skandalcic sa filmom starim 5 godina, filmom koje su, sigurna sam, pogledali i nadlezni i u zupanijskoj HTZ i nisu reagirali prema ostatku ekipe u Zagrebu prije 5 godina kada je objavljen.
No ni njihove ruke nisu nista bijelije od onih koji maćehinski ignoriraju podunavlje.
a lokalne poglavice sada, sa deebeeelim zakasnjenjem, reagiraju sa velikim ogorcenjem i razocaranjem i traze promptnu i zustru reakciju zagreba da se ta velika nepravda ispravi odmah.

ovo je ful zabavno,
pravi politicki spin, iz prvog reda gledati.
ma milina.ovo je za udžbenike- kako napraviti politički spin u 3 koraka.
bas me zabavlja ovo.

u svakom slucaju,
2 thumbs up,
baranja je sad sigurno na "turistickoj karti" prosječnog hrvata, zabilježena u istoj svjesti kao lijepa, ali toliko zanemarena.

samo sta je smijesno da se prica zakotrljala iz smjera javnosti, a ne onih koji u nekim foteljama godinama ugodno sjede i placeni su od strane poreznih obveznika (dakle, nas) za duznu paznju prema ovome- a sada to samo koriste u svoje dnevno političke svrhe.disgusting, but politics.
prebacivanje odgovornosti od strane lokalnih političara isključivo na zagreb je samo farbanje očiju.ach, mi smo the good guys kojima je nanesena strasna nepravda, htz i zagreb su pure evil koja njeguje maćehinski odnos.yeah right.kad bi samo stvari funkcionirale crno bijelo- svijet bi bio puno jednostavniji.

odgovornost je itekako obostrana.zasto zupan i zupanijska HTZ nama ne pricaju o konkretnim razvojnim mjerama u turizmu slavonije i baranje i projektima koje je itekako potrebno napraviti kako bi se turizam podunavlja postavio na zdrave noge.nema razvojne strategije, nema master plana za razvoj turizma slavonije i baranje.
nitko ne prica o onome sto zaista realno i blokira daljnji razvoj turizma podunavlja.

all in all, svaka cast,
ovaj publicity stunt je zbilja zakon.
svaki publicitet je dobar publicitet.

#34:   Re: Hrvatska - Mediteran kakav je nekad bio - bez Baranje? [s foruma portala Osijek031.com] Autor:  zeljkoprsa Postano:
Ne samo da nema Baranje na karti nego probajte kliknuti na Osijek pod destinacije pa da vidite sva čuda što se nudi pod "tim" pojmom.

#35:    Autor:  Leteci mungos Postano:
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2008,8,7,,129196.jl

Bajs: Ogresta se mora ispričati zbog filma bez Baranje

Skriveno: 
ZADAR – Autor promotivnog filma „Hrvatska-Mediteran kakav je nekada bio“ će se morati ispričati Turističkoj zajednici osječko-baranjske županije, a ja sam, kao ministar turizma i predsjednik HTZ-a, dao nalog da se greška hitno ispravi i dosnimi film u kojem će na kompjuterskoj simulaciji karte Hrvatske biti pravilno smještena i Baranja.

Na ni jednoj karti ne smije biti izostavljen niti jedan dio Hrvatske. Osim toga, ovo pomalo govori i o percepciji kontinentalnog turizma u Hrvatskoj. Do ispravka greške film će biti povučen sa web stranice HTZ-a, rekao je u četvrtak o pet godina starom filmu autora Zrinka Ogreste ministar turizma i predsjednik Hrvatske turističke zajednice Damir Bajs koji je i u funkciji potpredsjednika HSS-a u Omladinskom hostelu u Zadru održao predavanje za polaznike 11. Ljetne akademije mladih HSS-a na temu „Omladinski turizam u Hrvatskoj“.

Bajs je kazao kako mladi turisti, najčešće studenti koji putuju po cijelom svijetu, nisu zanemarivi kao potrošači, iako je njihova najveća vrijednost u tome što oni pojedine destinacije određuju kao „in“ i „out“ mjesta.

- Oni su gosti budućnosti i ako im ljetovanje po hrvatskim hostelima ostane u lijepom sjećanju, oni će se vraćati i kasnije kada njihova platežna moć bude veća. Hrvatska ima oko 85 posto stranih turista i stalno treba pratiti zbivanja i trendove u svjetskom turizmu – zaključio je Bajs koji je kazao kako se nisu ostvarile prognoze katastrofičara o lošoj turističkoj sezoni u 2008. jer je ovog srpnja u Hrvatskoj zabilježeno 2 posto više gostiju i 5 posto više noćenja nego lani u istom periodu.

#36:    Autor:  tonya Postano:
Ovo je, ako ništa drugo, bila dosad najveća reklama za Baranju. Wink

#37:   Re: Hrvatska - Mediteran kakav je nekad bio - bez Baranje? [s foruma portala Osijek031.com] Autor:  lufus Postano:
Evo još malo "bisera" iz ministarstva turizma
Turistički skok prema dolje
Osijek031.com » Kolumne, komentari & osvrti » Hrvatska - Mediteran kakav je nekad bio - bez Baranje? [s foruma portala Osijek031.com] Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::