Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Pannonian Challenge 9 [2008] - program! Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4, 5  Sljedeća  :| |:

#31:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
justice je napisao/la :
Evil Poodingh je napisao/la:
da se pannonian dogadja u srbiji bio bi u red carpetu sto posto...

kakve sad to veze ima s srbijom i šta uopće neki skate ili mtb skup ima raditi u takvim fancy emisijama?

to sam spomenuo cisto zato sto u svakome Red Carpetu pola izvještaja je sa nekih događaja u Srbiji...

#32:    Autor:  leka Postano:
wm felt uvijeno prede o nekoj dobroti i ljubavi oko pannonian ch... a onda neodoljivo odere po marku perkovicu thompsonu, kao u ime ovo malo doista dobrog sto se dogadja u osijeku nakon onih sto su nam toliko zla i nevolje navukli tijekom domovinskog rata. od te nevolje a la amroziana i k-k-v ideane mi se jadni sada bez wm felta ne znamo niti orijentirati niti dosjetiti tko je tko i sto smjera... jer smo mladi i zaludjeni ekstremnim biciklizmom i bez great serbian perspektive... svasta... osijek se sam obranio i podigao pa ce izdrzati i bez zg i bg spavaca na zadatku kojima se i sada smraci kad se sjete poruke od sv ilije iz 1991, i sada u ocaju oni bi i pannonian ch... koristili za malo predaha. pannonian ch... je doisa izazovna manifestacija, mozda i rodi poslove, ali, molim ove u krivoj kozi da se pravodobno prepozna i administratorski odstrani iz ovih prostora u skladu s proklamiranim "ne biti zli niti nositelj zla".

uviek vas (osjecanski) leka

#33:    Autor:  Poppy Postano:
leka je napisao/la:
wm felt uvijeno prede o nekoj dobroti i ljubavi oko pannonian ch... a onda neodoljivo odere po marku perkovicu thompsonu, kao u ime ovo malo doista dobrog sto se dogadja u osijeku nakon onih sto su nam toliko zla i nevolje navukli tijekom domovinskog rata. od te nevolje a la amroziana i k-k-v ideane mi se jadni sada bez wm felta ne znamo niti orijentirati niti dosjetiti tko je tko i sto smjera... jer smo mladi i zaludjeni ekstremnim biciklizmom i bez great serbian perspektive... svasta... osijek se sam obranio i podigao pa ce izdrzati i bez zg i bg spavaca na zadatku kojima se i sada smraci kad se sjete poruke od sv ilije iz 1991, i sada u ocaju oni bi i pannonian ch... koristili za malo predaha. pannonian ch... je doisa izazovna manifestacija, mozda i rodi poslove, ali, molim ove u krivoj kozi da se pravodobno prepozna i administratorski odstrani iz ovih prostora u skladu s proklamiranim "ne biti zli niti nositelj zla".

aj ti nazad u prvi osnovne!

#34:    Autor:  leka Postano:
Poppy je napisao/la:
leka je napisao/la:

ak' bi vam draghy poppy to pomoglo - vrlo rado!
vidi se da panonski izazov hrabrima ima stovatelje i medju vekovitim osnovcima. koje ste vi ono odelenje?

(draghy poppyca, shvatio sam da je u vasem slucaju ispao vama iritantni korienity jot kao i slovo b u ambroziani od koje se kise nakon panonske izazovne jna-galebovske paucine. oprascajte, sve mi se vise dopada ovaj pannonian i ak bu vam trebalo onaj ispali jot vam bumo vrnuli!)

#35:    Autor:  mvarga Postano:
Samir je napisao/la :
pankerica666, vjerojatno imaš 11 godina pa ne mozes dokućiti koliko uopće košta festival od 4 dana , ne 120 tisuća kuna već preko 300 tisuća kuna !
Ako se usporedi trošak jedne druge manifestacije koja traje četiri dana troškovi su zanemarivi. Primjerice za trku 16 konjanika porezni obveznici plaćaju puno više:
Citat: ....Troškovi Alke nisu pokriveni a priča se o brojci oko 3 000 000 kn. Da bi se dug barem djelomično vratio, poglavarstvo grada i cetinski Dekanat uz pomoć Viteškog Alkarskog društva prodali su Crkvu Gospe Sinjske i sve alkarske konje za nešto manje od 30 000 eura.

IZVOR: http://svjetskevijesti.blog.hr/ Wink
Mislim da ne treba praviti frku oko troškova. pankerica666 je napisala što misli. Ali, zašto se jediti, Samire?

Pa znamo koliko truda i vremena je uloženo. Ne bi bez vraga neki forumaši rekli da je to osječki događaj godine da nije tako.

#36:    Autor:  Poppy Postano:
leka je napisao/la:
Poppy je napisao/la:
leka je napisao/la:

ak' bi vam draghy poppy to pomoglo - vrlo rado!
vidi se da panonski izazov hrabrima ima stovatelje i medju vekovitim osnovcima. koje ste vi ono odelenje?

(draghy poppyca, shvatio sam da je u vasem slucaju ispao vama iritantni korienity jot kao i slovo b u ambroziani od koje se kise nakon panonske izazovne jna-galebovske paucine. oprascajte, sve mi se vise dopada ovaj pannonian i ak bu vam trebalo onaj ispali jot vam bumo vrnuli!)

ja tebe niš ne razumijem!

#37:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
ni ja, ali imam dojam da ne zavrijedjuje da radi njega naprezem svoje mozdane vijuge,,,

#38:    Autor:  leka Postano:
draghy nas i uviek vas poppyca, sthvarno praschajte ako sam ukrivo shvatio vasu jagodnjacko lezajsku komandu 'aj ti nazad u prvi osnovne!'

bumo vam i to ispravili ak bu ministar sporta i skolstva insistiral na tome, samo da se ne potucete s nacelnikom opcine izvan termina panoniana 2008 (tj: 21-23.koljovoz 2008).

zamislie samo da dr primorac nazoci dok je u poziciji ovogodisnjem pannonianu (a ne kao ono na pocetku godine u jagodnjaku - bez veze!)!?
ma moze i zadnji dan i mislim da bi mu donirali i neki skromniji kona bicikl za neki fake, ak me razumete, draghy poppyca i wmf u mnozhini.

samo nemojte ga tierati ka i mene i vasceli puk u vekovni osnovni...

naviek vas osiecanski leka

#39:    Autor:  Poppy Postano:
leka je napisao/la:
draghy nas i uviek vas poppyca, sthvarno praschajte ako sam ukrivo shvatio vasu jagodnjacko lezajsku komandu 'aj ti nazad u prvi osnovne!'

bumo vam i to ispravili ak bu ministar sporta i skolstva insistiral na tome, samo da se ne potucete s nacelnikom opcine izvan termina panoniana 2008 (tj: 21-23.koljovoz 2008).

zamislie samo da dr primorac nazoci dok je u poziciji ovogodisnjem pannonianu (a ne kao ono na pocetku godine u jagodnjaku - bez veze!)!?
ma moze i zadnji dan i mislim da bi mu donirali i neki skromniji kona bicikl za neki fake, ak me razumete, draghy poppyca i wmf u mnozhini.

samo nemojte ga tierati ka i mene i vasceli puk u vekovni osnovni...

naviek vas osiecanski leka

na čemu si ti?! i ja bi toga! osijek031.com smile

#40:    Autor:  mvarga Postano:
Poppy je napisao/la: na čemu si ti?! i ja bi toga! osijek031.com smile
Na starim pergamentima

#41:    Autor:  leka Postano:
dragha poppyca i jos draza evilica!
zato sto je osijek jako daleko od naseg i vaseg jagodnjaka logicno je da osnovcima i njihovim nerazvijenim vijugama nije razumljivo sto se doista zbiva na pannonian challenge 9 - bez konsultacija - pa se zato i jav-laju kad ih nitko ne zove.
il nis ne razume ili dobro ne cuju il se prave nevesti.
sva sreca da ima leka a i berbera za to.
ona cnc-naprava sto vam zauzima memorijski prostor ocito je pravi izazov za strucnjake iz medicinske struke koji nisu skrenuli iz velike nuzde u alternativu.

ovo me potice na sugestiju uvodjenja dodatnih ekstremnih disciplina, primjerice: ekstremno brzo sisanje na monociklu, biciklu ili koljektivnom multiciklu, ko u modernih australijanaca.
ovaj deo ne vazi za vas poppyca i evica i to preskocite do konsultacija.

eviva pannonian challenge
uviek vas l (nino)

#42:    Autor:  legica_os Postano:
leka je napisao/la:
dragha poppyca i jos draza evilica!
zato sto je osijek jako daleko od naseg i vaseg jagodnjaka logicno je da osnovcima i njihovim nerazvijenim vijugama nije razumljivo sto se doista zbiva na pannonian challenge 9 - bez konsultacija - pa se zato i jav-laju kad ih nitko ne zove.
il nis ne razume ili dobro ne cuju il se prave nevesti.
sva sreca da ima leka a i berbera za to.
ona cnc-naprava sto vam zauzima memorijski prostor ocito je pravi izazov za strucnjake iz medicinske struke koji nisu skrenuli iz velike nuzde u alternativu.

ovo me potice na sugestiju uvodjenja dodatnih ekstremnih disciplina, primjerice: ekstremno brzo sisanje na monociklu, biciklu ili koljektivnom multiciklu, ko u modernih australijanaca.
ovaj deo ne vazi za vas poppyca i evica i to preskocite do konsultacija.

eviva pannonian challenge
uviek vas l (nino)

zahtjevam od admina da nam unajmi jednog prevoditelja ovog čudnog jezika

#43:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
ja uopce ne kontam da li ovaj podrzava ili ne podrzava panonnian Very Happy

#44:    Autor:  legica_os Postano:
Evil Poodingh je napisao/la:
ja uopce ne kontam da li ovaj podrzava ili ne podrzava panonnian Very Happy

ja ne kontam uopće šta hoće reći a ne da li podržava ili ne osijek031.com smile

#45:    Autor:  PsychoSoldier Postano:
osijek031.com smileČINA jebote ovo mi je oraspolozilo dan osijek031.com smile RLOLRLOL
Osijek031.com » Vijesti » Pannonian Challenge 9 [2008] - program! Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4, 5  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 5.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::