Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » STV: live streaming! Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:   Re: STV: live streaming! Autor:  Osječanin Postano:
Evo vam jedan prijedlog(stvejci). Napravite "osječki kviz". Tema dakle Osijek, rubrike povijest, sport, općenito o gradu...Nagrade od sponzora, npr. vikend u predsjedničkom apartmanu u hotelu Osijek, večera u nekom restoranu,let avionom iznad Osijeka ili što već...Zavisi od sponzora. Možda za svaku temu naći sponzora koji dodijeli neku nagradu? Rolling Eyes Voditelj npr. Krešo Tolj... Cool

#32:    Autor:  faktor-x Postano:
Osječanine tako nešto imaš već 2-3 tjedna na STV-u. Svako veće onaj Dragušica postavi pitanje vezano uz Osijek. Sponzor je Esseker centar!

#33:    Autor:  MissTake Postano:
ja sam prije geldala redovno spotove, sjećam se kad sam bila prvi-drugi osnovne cijelu nedjelju su prenosili crtiće sa cartoonetworka, onda se još i dalo naći pokoja emisija-mislim da su dadilja i bundyevi tada išli na stv.... ali sada... premalo sadržaja

#34:    Autor:  tamna strana Postano:
lufus je napisao/la:
stv osim problema s lovom ima i problem zbog vodećih ljudi.

..a pitam se tko je tome kriv....
ne možeš prvo gurati samo jednoumlje...i biti u službi nekoga....te onda kad vidiš da si ispušio.....onda odjednom nitko nema pojma zbog cega je tako......Cool

#35:    Autor:  tandaramandara Postano:
jos kada vidim onoga celavog Karalića koji se trpa preko HDSSB-a!!!
Muka mi je
Ne moš doć do riječi od njega
Osijek031.com » Vijesti » STV: live streaming! Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::