#245:
Autor:
Nera00
Postano:
11.07.2010. 16:04
Kad završi ovakav posao, moraš napisati nešto, ono da se krug zatvori
Potpisala bih sve što je gore EP napisao - količina energije, volje, želje i rada koja je uložena u ovogodišnji UFO meni osobno se ne može mjeriti ni sa čim prije. Problemi na koje smo nailazili i rješenja koja smo u hodu smišljali odraz su maksimalne kreativnosti i iskrene želje da se festival dogodi i da se ljudima ponudi ono najbolje.
Meni osobno je bilo samo jedno bitno - da ljudi na kraju kažu: Nije mi žao tih 80/50kn jer sa dobio ono što sam i očekivao i bilo mi je dobro! Nadam se da je takvih dosta i da nema puno onih koji su požalili što su izdvojili novce za dolazak na UFO, pogotovo ne oni koji su potegli iz Rijeke, Zagreba, Kutine, Karlovca itd (znam po povratnim kartama HŽ-a koje smo pečatili na info pultu).
Isto tako znam da je mnogima bilo teško prihvatiti činjenicu da se ulaz plaća kada godinama nije, ali jednostavno je situacija takva i na kraju krajeva sve ono što je bilo prezentirano itekako košta: stage, razglas, light, bandovi, rad konobara i hostesa, montaža i tehnika, design i još puno, puno toga.. Kada smo razmišljali o cijeni, išli smo na onu minimalnu kako bi što više ljudi bilo ok s tim iznosom. I mislim da smo u okviru realnoga i uspjeli.
Želim se osobno ispred agencije zahvaliti svim suradnicima koji su cijelo ovo vrijeme stajali uz nas i rješavali sve probleme. Također hvala i sponzorima i medijima, a posebno bandovima i publici koja je na svaki mogući način pokazala da voli UFO
Za nenamjerne propuste primamo konstruktivne kritike i prijedloge, nadam se da će biti prilike to ispraviti u budućnosti!
lp i vidimo se!
|