#230:
Autor:
Stella1989
Postano:
21.06.2010. 15:24
A čuj...kao što sam već nepisala u jednom postu (u temi za UFO, ako se ne varam)...netko će potrošiti novac na nešto što mu je ptrebnije ili što više želi.
Ok, dosta njih kaže da je za tu cijenu to i to ime, negdje bi koštalo toliko i toliko...ali možeš ti dovesti i ne znam koga, ali se opet gleda da li je to 60 ili 160 kn.
Ne treba suditi ljudima, pa nemaju svi mamice i tatice koji imaju para, pa da mogu na koji god koncert žele, bez obzira koliko je ulaznica i sl. nekad mi bude facinantno kako djeca/mladi mogu džabalebarit cijelo ljeto, cijelu godinu, a roditelji samo davaju pare, a djeca izlaze, troše, idu vamo-tamo i prstom ne moraju mrdnuti nego samo: "Mama, ja idem večeras na koncert, daj mi 300 kn."...mislim, očito je da se onda ima pa su takvi i na koncertima. Ali s obzirom kakvo je stanje kod nas u Slavoniji, i općenito u zemlji...
Ima i onih koji zarade pa se odu provesti na nekakav koncert, ali većinom vidim klince, pa gledam...sigurno se nisu sami napatili za te pare koje su potrošili...već užicali od staraca...
Nek nitko ne zamjeri, ali eto...
|