Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Vega/Kazamat: Osječko WLM Fest 2010 - Subotnji line-up spasio WLM Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 13, [14], 15, 16, 17  Sljedeća  :| |:

#196:    Autor:  plavusaa Postano:
Meni je bilo supač, danas jedva čekam Kirila <3 Šteta što ljudi nisu više upućeni malo u organizaciju pa idu pljuvati po nečem o čem nemaju pojma i žao mi je što u Osijeku ljudi apsolutno nikakav trud ne cijene.

#197:    Autor:  Chule Postano:
Kiril je bio odličan

#198:    Autor:  Inertia Postano:
Kiril i njegov bend je napravio takav dernek da je to bilo strašno. Neprocjenjivo iskustvo i doživljaj, vrijedilo je dati svaku kunu za takav koncert.

Nadam se da će Kiril biti opet u Osijeku, prije ili kasnije.

#199:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Iako i sam obožavam Kirila, i oborio me je sa nogu kada sam ga gledao uživo, ne mogu a da opet ne dođem do zaključka kako su opet "narodnjaci" uzeli najveći mah, i najbolje prošli...

#200:    Autor:  Bastion Osijek Postano:
Drugo izdanje Osječko WLM Festa je iza nas i ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i pomogli u realizaciji istog. Također, hvala svima koji su nas odlučili podržati tokom protekla tri dana. Još jednom šaljemo isprike zbog neočekivanih komplikacija na festivalu.

We Love Music Osijek

#201:    Autor:  komarac Postano:
Nemoj tako, ipak je makedonska narodna glazba nesto drugo od narodnjaka Smile
Ali kontam o cemu pricas.

Mogu slobodno reci da je sinocnji Kirilov nastupa za nekoliko klasa nadmasio i zagrebacki nastup u sijecnju (da ne spominjem kako su nase cure na bini stvarno i tulumarile, a ne nepomicno stajale kao lutkice iz Aquariusa, hehe), ali i od rijeckog carnival partyja. Jedino s cime se moze mjeriti je proslogodisnje otvorenje spancirfesta (ali tamo je bilo besplatno i jedino dogadjanje tu vecer). Kapa dolje, bili su odlicno raspolozeni, set dobro promisljen i po mom ukusu Very Happy

Publika mi se na mahove cinila ekstaticno kao u onoj plesno-orgijaskoj sceni u Zionu iz Matrixa Very Happy
Sve u svemu, fenomenalna vecer, steta sto i prethodne dvije nisu bile takve.

I naravno, odlicna Barbara Tucker carski je digla atmosferu, jedino mozda malo prekratak nastup.

#202:    Autor:  Inertia Postano:
Hvala vama na prilici da poslušao po prvi puta neke izvođače. Nije bilo savršeno, bilo je grešaka i propusta, ali se nadam da će vam ovo biti velika škola za buduće projekte.

#203:    Autor:  zla_tratinčica Postano:
jučer je bilo predobro, osim nekih iskustava sa zaštitarima. tu jedino imam zamjerke organizaciji, nisu morali napraviti osiguranje da se osjećaš kao da je gestapo oko tebe, i onim intelektualno osakaćenim kerovima (čast izuzecima koji nisu bili takvi) od zaštitara se moglo reći da bar donekle kulturno komuniciraju s ljudima, a ne se ponašati kao da smo stoka.

sve u svemu, sada nakon 3 dana, ocjena festivala 8/10, bilo je sitnih propusta ali mislim da su se svi dobro za**bavali i da je stvarno vrijedilo tih novaca.

#204:    Autor:  Mother Earth Postano:
KiriL i ekipa - ajmee predobro je biLo!! Zadnji dan, subota, najviše Ljudi, pLes do jutra... šteta stvarno što i prva dva dana nije biLo tako..

OMER car!!!

#205:    Autor:  fuldst&#230;ndigamok Postano:
zla_tratinčica je napisao/la:
ovo uspoređivanje papaje i osijeka neću uopće komentirati, svatko tko imalo racionalno razmišlja, vjerovatno je pao sa stolice od smijeha na tu usporedbu..

Lino, neki kompromis, ravnoteža između alternative i komercijale (bendova i DJ-eva koji su svake godine ovdje ) se mora naći.. u osijeku nikad neće nastupati neki royskopp, deadmau5, crystal castlesi il tako nešto jer smo mala sredina i tko je ikada išta organizirao u osijeku, svjestan je da se takve svirke odrađivati ne mogu tu tako da se na izbor izvođača ne treba žaliti, u svakom slučaju je bolji nego na ikojem drugom festivalu u osijeku u zadnjih nekoliko godina.

a pazi. sigurno se može dovest jedno ili dva imena malo veća. recimo sebastiAn bi sigurno pušto tu...

a to ša si reko da bi došlo malo ljudi, sigurno. zapravo 100%
mario mi je reko da radi festival sa bendovima koje ja slušam, došlo bi 8 ljudi.

#206:    Autor:  zla_tratinčica Postano:
pa naravno zato jer smo mala sredina + što su ljudi maksimalno inertni i licemjerni u osijeku. sebastiana bi mogli možda na festival dovesti al bi to bio promašaj sigurno jer bi bilo 50 ljudi pred stejđom, siguran sam. tu ljudi ne znaju dalje od davida guette. . nažalost :/

#207:   Re: Vega/Kazamat: Osječko WLM Fest 2010 - Znatno poboljšanje Autor:  zeros Postano:
Kiril bio odličan... Smile

WLM Fest 2010. - [subota]

Galerija 031: Osječko WLM Fest 2010.
[Foto: Daniel Antunović][17-19.06.2010. Tvrđa]

#208:   Re: Vega/Kazamat: Osječko WLM Fest 2010 - Znatno poboljšanje Autor:  bilabong Postano:
Gospodin KIRIL I NJEGOV BEND : osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

također i ostali bendovi na rock stage : osijek031.com smile

a vi iz WLM-a sto jebeni sinalco energy stavite 25 kn, malo ste pukli,a?

da nije bilo kirila i drugog stagea, ode WLM pa pa Laughing

po meni, ne treba debatirati niti praviti neke usporedbe sa drugim festivalima/lokacijama i razmisljati sta bi bilo kad bi dosao ovaj ili onaj dj ili bend, sve je stvar org. sposobnosti tj nesposobnosti.

#209:    Autor:  justice Postano:
cane je napisao/la:
E ovo se zove line up:

Auuuu,e ovo se zove komercijalno sranje za masovni turizam...

A što se tiče ovog našeg smiješnog festivalčića,bio sam samo na Kirilu jer je jedino to bilo donekle prihvatljivo i zanimljivo (što se tiče ovog tzv.elektroničkog dijela).
Ne znam šta reći osim da se puno puno stvari mora napraviti da bi ovo jednoga dana izgledalo kao kvalitetni festival.

#210:    Autor:  maddox_rumble Postano:
evo sad kad je gotovo, da malo napisem pohvale i kritike

kritike :

cijena pića - totalno neprihvatljive cijene

zastitari na rock punk stagu - morate tim ljudima objasnit da na takvim koncertima ima sutki i takvih, ali da to nije isto ko kad netko pravi nered i da se treba bit tolerantan

rock stage - sama bina - nije natkrivena bila, sto da je kisa pala? to je jedina zamjerka - velicina ok kako je tako je, moglo se malo povuci iza stage i napraviti da bude veci, ali solidno

nigdje nije postojala nekakav sluzbeni konkretan timetable - pa makar da timetable kasni sat vremena oke, postojalo bi nes okvirno

pohvale :

rock punk stage - stvarno bogat lineup - nije cesto da se okupe toliko bendova uz tih zanrova na jednom mjestu

broj sankova i prodaja kupona - dosta ih je bilo, te se nije stvarala nepotrebna guzva

electro stage - super vizalno, malo da su kvalitetnije bile animacije i te shemice, lajn up super

opcenito zvuk na oba stejđa je bio super

po meni dobre osnove da se napravi nesto kvalitetno u buducnosti Wink

ocjena opcenito svega ja bio dao 4 od 5 Wink
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Vega/Kazamat: Osječko WLM Fest 2010 - Subotnji line-up spasio WLM Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 13, [14], 15, 16, 17  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 14 / 17.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::