#192:
Autor:
Stella1989
Postano:
02.01.2011. 13:58
Ljudi, kako možete očekivati da na dočeku za 1000-2000 osoba bude super - bez obzira koliko vi platili?
Prvo, već kad vidite za koliki broj ljudi se planira taj doček - iz aviona je vidljivo da će takav masovan doček biti fail barem 50 %.
Također je razumljivo da ćete dugo čekati na ulaz jer ne mogu puštati 10 ljudi na ista vrata u roku 1 min.
Što se tiče hrane, ako niste dosad (pro)čitali komentare poslije dočeka prethodnih godina (a vjerojatno jeste), tamo je pisalo kako je hrane bilo zalivene pićima, razbacano...i ako vam to nije dovoljno onda stvarno...
Dalje, što se tiče WC-a...zar mislite da će na toiki broj ljudi WC-i biti super uredni, mirišljavi, čisti..?
Tko imalo razmišlja glavom, neće nasjesti na ove masovne dočeke i obećanja organizatora.
Osobno, ne volim takva masovna događanja, zato i nikad nisam išla na dočeke na kojima je bilo 300 i više ljudi jer ne volim gužvu, i jednostavno znam da će biti svinjarija i svega i svačega.
Mi sm ove godine bili u siesti - bilo je odlično! Za 50 kn - rezerviran stol, piće dobrodošlice, suhomesnati proizvodi i šampanjac u ponoć. Cuge - koliko popiješ, toliko platiš.
S obzirom da baš i ne volim alkohol, piće dobrodošlice (žestu) nissam popila, već samo šampanjac u ponoć (koji sma pomiješala s Fantom).
Od suhomesnatih proizvoda bio je suhi vrat, kobasica (2 vrste), sir i oni mali pekarski kruhići.
Hrane je bilo, baš fino koliko čovjeku treba. Otišli smo oko 2 h, a hrane je još uvijek bilo.
Ekipa je bila vesela, nije bilo pijanik koji su se valjali po podu, rigali, glazba je bila ok (neke pjesme su se ponavljale, ali nema veze).
Ukratko, bilo je super, meni osobno najdraži doček Nove godine - bilo je sve kako treba.
Želim reći, da meni poanta dočeka Nove godine nije prežderavanje uz ne znam koliko vrsta jela. Ako želim (toliko) jesti, otići ću u neki restoran, ali ne na Novu godinu. Tu večer želim se lijepo zabaviti s osobom koju volim, da lijepo dočekamo Novu, plešemo i tako.
Općenito mi je glupo baciti novac na fore tipa Esseker, dvorana Gradski vrt, jer mi ne treba neograničeno ovo-ono. Pogotovo iz razloga jer znam da ti masovni dočeci nikada ne ispadnu kako treba (čast izuzecima).
|