Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Osječko after ljeto mladih 2010. (OaLJM) - Galerija 031 Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 11, 12, [13]  :| |:

#181:    Autor:  FunkyLady Postano:
cane je napisao/la :
DonQuijote je napisao/la:
FunkyLady je napisao/la:
Bit će kasnije vjerojatno. Vidjela sam Daniela tamo Wink

možda je daniel bio uživati u glazbi, a ne fotkati!

Pa Danielu ju Mate idol. Reko Mate da će napravit pjesmu Čunga Manga samo za njega. osijek031.com smile

To nije bilo na Mati već na houseu Razz ... Ja na Matu ne idem...

#182:    Autor:  kolacic Postano:
Meni nije jasno zašto vi imate potrebu po svemu pljuvati?!?

Ako čovjek pjeva već 20godina, očito ima publiku koja ga sluša... Odakle vama pravo nekoga nazivati glupim, vrijeđati nečiju inteligenciju na temelju glazbe koju sluša!??!

Da se razumijemo, ne slušam Bulića niti Rozgu, niti sam bila na tim koncertima... ali ako se netko zabavio, super..drago mi je zbog njega. Ja sam pogledala sadržaje koji su meni odgovarali i svi sretni i zadovoljni...

A ruku na srce, i da su doveli Metallicu 93,3 % vas bi se napilo k`o stoke i nebi se sjećali 5% onoga što se događalo... tako da...

#183:    Autor:  Kodrann Postano:
danas metallica ni nije nešto jača od bulića XD

#184:    Autor:  zeros Postano:
FunkyLady je napisao/la:
cane je napisao/la :
DonQuijote je napisao/la:
FunkyLady je napisao/la:
Bit će kasnije vjerojatno. Vidjela sam Daniela tamo Wink

možda je daniel bio uživati u glazbi, a ne fotkati!

Pa Danielu ju Mate idol. Reko Mate da će napravit pjesmu Čunga Manga samo za njega. osijek031.com smile

To nije bilo na Mati već na houseu Razz ... Ja na Matu ne idem...

A sad svi... Smile

Hajde, Mate, skupi prijatelje
neka počne narodno veselje
nek se fešta i neka se pije
zajedno smo ko nam i šta smije
prva, druga, treca, nek nas prati sreća
osma, sedmu briše, a ko će brojat' više

#185:    Autor:  FunkyLady Postano:
Čini se da je Cane bio u pravu Very Happy E Danči, Danči Razz Very Happy

#186:    Autor:  Mladjo Postano:
Inertia je napisao/la :
Pa ako se pogleda ukupan broj studenata u Osijeku i kapacitet Bastiona dolazimo do zaključka da je taj epski spektakl pohodio mizeran broj "studenata". To je onako, moja procjena od oka.
to sam i ja odmah primjetio. priče o prepunom bastionu su samo jadan pokušaj organizatora da zamagli činjenicu da je zapravo bilo 300 - 400 ljudi što je jebena sramota.

#187:    Autor:  Svebor Postano:
A kada će obećani troškovnik?

#188:    Autor:  tux Postano:
kolacic je napisao/la:
A ruku na srce, i da su doveli Metallicu 93,3 % vas bi se napilo k`o stoke i nebi se sjećali 5% onoga što se događalo... tako da...
To si zaključila jer si bila na nekim koncertima metallice ili samo ovako pričaš?

I dobro je @Inertia rekao,pustite vi te priče pun bastion,tako se mogao organizirat i koncert u nekom manjem prostoru pa pricat da je bilo puno a još 200 ljudi je čekalo na vratima svoju priliku da vidi Rozgu.

#189:    Autor:  mengeskas Postano:
zanimljiva slična situacija za usporedbu: struka protiv amaterizma.

i

i

#190:    Autor:  Inertia Postano:
Svebor je napisao/la:
A kada će obećani troškovnik?

Vjerojatno isti dan kada bude objavljen registar branitelja. Very Happy
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Osječko after ljeto mladih 2010. (OaLJM) - Galerija 031 Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 11, 12, [13]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 13 / 13.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::