#160:
Autor:
mali od čače
Postano:
01.01.2011. 22:42
ne bi se slozio s ovim dijelom, " da te za te pare netko hrani i poji 6-7-8 sati", npr zadnjih par godina kad sam isao na doceke, isao sam u sale za svatove s društvom, znači doček tipa svatovi, neki bend, mjesto za stolom, konobar koji osim " mog" stola sluzi jos max 2 stola pored,tako da kad god mi pukne, pa makar i svakih 5 min, narudzba svega je odmah dolazila,nije bilo cekanja ni na posluženje vecere,rundu cuge ili nesto trece,i ono najvaznije, i pojenja i hranjenja je bilo od 21h kad su manifestacije počinjale, pa sve dok nisam otisao..znaci prva vecera, meso,prilozi bla bla,plate sa narezanim prije vecere itd, pa sto ostane,to stoji na grijanom stolu obicno pored kuhinje ako netko zeli da se posluzi dok ne bude druga vecera, pića koliko god zelis, nebitno koliko je sati, i to sve za cca 220-250 kn, ovisno o sali koja je organizirala doček, a sale su sve gradske ( višnjevac, klasik,glasser itd ) tako da ne bih se slozio sa tvojom tvrdnjom vezanom uz pojenje i hranjenje .. jer za te novce se moze dobiti kvalitetna usluga, naravno ovisi sto ocekujes i potrazujes..
|