#163:
Autor:
maddox_rumble
Postano:
18.06.2010. 16:03
Meni nije jasno zašto se ljudi toliko bune na cijenu. Pa za Gibonnijev koncert je ulaznica bila ako se ne varam oko 100kn pa nitko nije prigovarao na visinu ulaznice.
Ako je ulaznica za festival 160kn, to po danu iznosi malo više od 50kn. E sad, slušati Dzajkovoskog za tu cifru i nije baš neki problem.
Doduše, ako se uzme u obzir da su sada ispitni rokovi i da je opća kriza gdje ljudi nemaju novaca, onda i možemo govoriti o visokoj cijeni ulaznice.
Ja samo ne znam koliku su ljudi cijenu očekivali? 100kn za sva tri dana?
|
koji ti dio nije jasan od toga zašto se ljudi bune za cijenu??
nitko ne kaze da ti artisti ne vrijede toliko , dapače ( SVAKA IM ČAST) ali ako je troškove ovog festivala i njegove glavne izvođače pokrivala osječka pivovara a vjerojatno jesu dobar dio ako ne i najveći, onda je to faking PUNO novaca za ljude u Slavoniji kojima novac puno znaci iz razloga znaju svi kojih ( da podsjetim : opća nebriga ove države za Slavoniju po puno pitanja + raznorazna s... posljednjih dana ) !!!
stoga se iz ove cijene iščitava želja za čistom zaradom organizatora , ništa više.
zato ne pričaj gluposti i ne uspoređuj gibonija (koji je glazbenik za raspon godina od 7 -77 i koji je godinama na hrvatskoj sceni medju top 5) sa WLM..
|
de molim te ne pricaj gluposti
ako je netko htio ic 160kn ustedis za 20 dana
zamisli molim te, ljudi žele zaradit organizirajuci koncerte? nemozes vjerovat, inace ljudi vani organiziraju takve stvari da bi pucanstvo bilo sretno
point je u tome, da je cijena bila i 100kn za tri dana opet bi ljudi pljuvali, opet
i to je tragedija, tragedija i da takvi kao ti, pljuju po organizitarima jer zele zaradit
pa sta onda kupujes kruh time potpomazes pekare da zarade, da ne govodim o pljugama i alkhoolu
kako vas nije samo sramota pljuvat jer su ljudi odlucili nesto organizirat i zaradit
da su rekli da ce biti u minusu, svi biste rekli da su organizatori budale, koji nemaju pojma o biznisu
stvarno, ne treba vam nista dati ni organizirati, poslo bi vas primitivne da odljepljute zvake s trga, a ne da tu gluposti pisete
|