#22:
Autor:
Evil Poodingh
Postano:
21.05.2007. 14:23
Ovako da porecenziram izvođače...
Prvi dan prvi bend nisam gledao, drugi bend je bio FIDES i mogu rreci da su mi se svidjeli koliko sam ih uspio čuti...
SARAH KELLY je bila genijalna, genijalan vokal i ono što volim vidjeti, emocije kod pjevanja, vidi se da svaki stih živi skupa s njom. Imam albume i odlični su ali uživo je ipak posebna priča.
MOYA je prvi dan ubila atmosferu tako da DJ ANDY HUNTERA nisam ni dočekao.
Drugi dan smo opet fulali prvi bend, ali zato smo stigli na drugi. KRISTINA. Bend odlično svira, organizator festivala im je gitarist i stvarno super zvuče, ali tekstovi su, bože mi prosti, kao da je pisalo dijete u 2. razredu osnovne na satu vjeronauka. Nakon njih SUZZANE FIELDS, jako zgodna rokerica odličnog glasa, svidjelo mi se moram priznati.
Nakon nje LONDON COMMUNITY GOSPEL CHOIR. U početku mi dobri, pa postali dosadni, pa pred kraj opet dobri, ali ipak 2 sata i 20 je bilo predugo za njih, pa mi se nije dalo ostajati na jazzu za kraj.
A treči dan spektakl.
SOPHIE BRENDEL smo čuli samo sa piva sa trga, ali smo čuli daje dosta žestoka i dobra, a onda povratak.
Prvo VERRA CRUZ, odličan grunge rock bend, no mislim da su im promašili mnalo poziciju, mislim da su trebali svirati zadnji, jer su ipak downer bend, ali eto ovako su barem pripremili teritorij KUTLESSu. A kada Kutless dolazio u prve redove se naguralo dosta srednjoškolki sa Kutless majicama i išaranim rukama, i vriskovi su mogli početi. Dečki su izišli na stage i odradili stvarno odličnih energičnih sat i pol vremena, i publika je bila zadovoljna. Ja nisam, jer ja sam tek čekao meni najzanimljiviji bend. I onda su stigli i oni, FIREFLIGHT. Šteta što imaju samo jedan alubm, pa nemaju ni materijala te su svirali oko 50ak minuta, ali moram priznati da su rasturili, da su meni osobno bili bolji od KUTLESSa dva koplja.
I za kraj ska veselica koju su nam upriličili OCTOBER LIGHT, bivši SeekersPlanet. Ja obožavam ska, ali još prije sam rekao da je sav ex-yu ska škart osim Superhiksa, Justin's Johnsona i Seekersa tj sada OCTOBER LIGHTa. I još uvijek mislim tako. Nakon što smo se fino isplesali fajrunt. Moram priznati jedan odličan provod, te se nadam nagodinu još boljem festivalu.
Trenutno su u fazi uploadanja neki filmici od sinoc, a slike i opširniji report moci ce te pronaci na stranici za koju pišem : www.groupie.hr
|