Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Upitna proslava Nove godine na Trgu Ante Starčevića
Idite na
Prethodna
1
,
[2]
,
3
Sljedeća
:| |:
#16:
Autor:
DonQuijote
Postano:
23.11.2006. 22:49
Janis
je napisao/la:
...eh, ajmo svi do nove godine štrajkat glađu, a onda, čak i ako Glavaša oslobode u znak podrške otkazat novogodišnje proslave i u cijeloj Republici zabraniti slavljenje nove godine! I strancima koji se slučajno zateknu ovdje!
ja ću 1. siječnja samo vratiti ovogodišnji kalendar na početak, pa ispočetka.
#17:
Autor:
Janis
Postano:
23.11.2006. 22:54
U znak moralne podrške Glavašu, jel` da?
#18:
Autor:
42
Postano:
23.11.2006. 23:26
Janis
je napisao/la:
...eh, ajmo svi do nove godine štrajkat glađu...
E, to ne može!
Ne propuštam sarmu na Silvestrovo!
#19:
Autor:
tonya
Postano:
24.11.2006. 1:45
Sarma, nešto kao...
#20:
Autor:
Pollux
Postano:
24.11.2006. 8:45
Podržavam...neka glazbenici izađu na pozornicu i šute! Na taj način neka pokažu Hrvatskoj da se slavonski narod ne može zajebavati!!!!
#21:
Autor:
42
Postano:
24.11.2006. 9:12
Pollux
je napisao/la:
Podržavam...neka glazbenici izađu na pozornicu i šute! Na taj način neka pokažu Hrvatskoj da se slavonski narod ne može zajebavati!!!!
Tako je!!!
Ali jebo Đubrijana i Vannnnnnu, 'ajmo platiti i Olivera, Gibonnija, TBF, Severinu,
Neka dođu, platit ćemo, ima se... ali ne smiju zapjevati...
Evo, ja ću prvi donirati 100 kn, skupljamo nofce za bešumnu NG na Trgu...
DAJMO DA ŠUTE!!!
#22:
Autor:
DonQuijote
Postano:
24.11.2006. 9:29
42
je napisao/la:
DAJMO DA ŠUTE!!!
jao, pa za tako plemenit cilj bi vrijedilo dati pare! samo tko bi nasmagao za većinu umjetnika naše estrade kojima je ta velikodušna akcija potrebna!
#23:
Autor:
8
Postano:
24.11.2006. 9:47
42
je napisao/la :
Pollux
je napisao/la:
Tako je!!!
Ali jebo Đubrijana i Vannnnnnu, 'ajmo platiti i Olivera, Gibonnija, TBF, Severinu,
Neka dođu, platit ćemo, ima se... ali ne smiju zapjevati...
Vi rokeri samo svoje tjerate, dajte nešto iz Borbaševog asartimana, za svakoga ponešto... Da se i mi koji nerazumjemo engleski i te Giuliane, Gibone i Vanje možemo proveselit.
Možemo recimo ovako:
Pollux će bit prvi glas.
Ima još par ljudi, nek se dogovoru tko će bit drugi, treći i listom dalje.
Do Silvestrova ćemo uvježbati:
JO-ŠHR
VA-CKA
NI-PRO
PA-LA...
#24:
Autor:
zlusch
Postano:
24.11.2006. 10:58
Pollux
je napisao/la:
Upravo tako! Isto predložiti i svim gradovima pobratimima Osijeka... kad se tuguje, nek se tuguje globalno, a ne samo lokalno!
#25:
Autor:
CatCloe
Postano:
24.11.2006. 12:49
nema ni privatnih dočeka!!! jel vam svima jasno?! nećemo valjda slaviti novu godinu kad se slavi i u zagrebu!? ima svi da smo u krevetu od 10! neće oni nas zajebavat. nema sarme. nema prasetine. nema konfeta. nemaaaa..
#26:
Autor:
komšo
Postano:
24.11.2006. 13:39
Leon
je napisao/la:
neka pjevači koje smo već angažirali iziđu na pozornicu i neka šute. Time ćemo i metaforički pokazati što mislimo o cijelom slučaju[/i] - kazao je
Trdin
.
Pa ovo je strašno!!!
Ja cu se metaforicki uhvatit za kitu...
#27:
Autor:
komšo
Postano:
24.11.2006. 13:41
Na Silvestrovo bi trebalo sabotirati isporuku struje u cijeloj Slavoniji!!!
#28:
Autor:
gaap
Postano:
24.11.2006. 15:16
ja oću ostat kod kuće gleat supermena i zabavno-šaljivi program hrvacke televizije
#29:
Autor:
DanicaV
Postano:
24.11.2006. 22:11
gaap
je napisao/la:
ja oću ostat kod kuće gleat supermena i zabavno-šaljivi program hrvacke televizije
možda budu reprizirali Dudeka, to im je krajnji domet u šaljivosti. mada meni Dudek nikada nije bio smiješan.
uglavnom, obavijesti nas kako si se proveo.
#30:
Autor:
Janis
Postano:
24.11.2006. 23:43
Mislim da će na telki, kao i svake godine, biti Zameo ih vjetar... I smatram da bi se svi građani Republike Hrvatske (ili bar mi forumaši) trebali ujedinit, ostati kod kuće i svi to gledati! U znak podrške Glavašu!
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Upitna proslava Nove godine na Trgu Ante Starčevića
Idite na
Prethodna
1
,
[2]
,
3