Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Upitna proslava Nove godine na Trgu Ante Starčevića Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  DonQuijote Postano:
Janis je napisao/la:
...eh, ajmo svi do nove godine štrajkat glađu, a onda, čak i ako Glavaša oslobode u znak podrške otkazat novogodišnje proslave i u cijeloj Republici zabraniti slavljenje nove godine! I strancima koji se slučajno zateknu ovdje!

ja ću 1. siječnja samo vratiti ovogodišnji kalendar na početak, pa ispočetka.

#17:    Autor:  Janis Postano:
U znak moralne podrške Glavašu, jel` da? Wink

#18:    Autor:  42 Postano:
Janis je napisao/la:
...eh, ajmo svi do nove godine štrajkat glađu...

E, to ne može!

Ne propuštam sarmu na Silvestrovo!
osijek031.com smile

#19:    Autor:  tonya Postano:
Sarma, nešto kao...

#20:    Autor:  Pollux Postano:
Podržavam...neka glazbenici izađu na pozornicu i šute! Na taj način neka pokažu Hrvatskoj da se slavonski narod ne može zajebavati!!!!

#21:    Autor:  42 Postano:
Pollux je napisao/la:
Podržavam...neka glazbenici izađu na pozornicu i šute! Na taj način neka pokažu Hrvatskoj da se slavonski narod ne može zajebavati!!!!

Tako je!!!
Ali jebo Đubrijana i Vannnnnnu, 'ajmo platiti i Olivera, Gibonnija, TBF, Severinu, osijek031.com smile

Neka dođu, platit ćemo, ima se... ali ne smiju zapjevati... Pssst...tiho

Evo, ja ću prvi donirati 100 kn, skupljamo nofce za bešumnu NG na Trgu...

DAJMO DA ŠUTE!!!

#22:    Autor:  DonQuijote Postano:
42 je napisao/la:
DAJMO DA ŠUTE!!!

jao, pa za tako plemenit cilj bi vrijedilo dati pare! samo tko bi nasmagao za većinu umjetnika naše estrade kojima je ta velikodušna akcija potrebna!

#23:    Autor:  8 Postano:
42 je napisao/la :
Pollux je napisao/la:

Tako je!!!
Ali jebo Đubrijana i Vannnnnnu, 'ajmo platiti i Olivera, Gibonnija, TBF, Severinu, osijek031.com smile

Neka dođu, platit ćemo, ima se... ali ne smiju zapjevati... Pssst...tiho

Vi rokeri samo svoje tjerate, dajte nešto iz Borbaševog asartimana, za svakoga ponešto... Da se i mi koji nerazumjemo engleski i te Giuliane, Gibone i Vanje možemo proveselit.

Možemo recimo ovako:

Pollux će bit prvi glas. osijek031.com smile Ima još par ljudi, nek se dogovoru tko će bit drugi, treći i listom dalje.

Do Silvestrova ćemo uvježbati:

osijek031.com smile
JO-ŠHR
VA-CKA
NI-PRO
PA-LA... osijek031.com smile

#24:    Autor:  zlusch Postano:
Pollux je napisao/la:

Upravo tako! Isto predložiti i svim gradovima pobratimima Osijeka... kad se tuguje, nek se tuguje globalno, a ne samo lokalno!

#25:    Autor:  CatCloe Postano:
nema ni privatnih dočeka!!! jel vam svima jasno?! nećemo valjda slaviti novu godinu kad se slavi i u zagrebu!? ima svi da smo u krevetu od 10! neće oni nas zajebavat. nema sarme. nema prasetine. nema konfeta. nemaaaa.. osijek031.com smile

#26:    Autor:  komšo Postano:
Leon je napisao/la:
neka pjevači koje smo već angažirali iziđu na pozornicu i neka šute. Time ćemo i metaforički pokazati što mislimo o cijelom slučaju[/i] - kazao je Trdin.

Pa ovo je strašno!!!
Ja cu se metaforicki uhvatit za kitu... Smile Smile Smile

#27:    Autor:  komšo Postano:
Na Silvestrovo bi trebalo sabotirati isporuku struje u cijeloj Slavoniji!!!

#28:    Autor:  gaap Postano:
ja oću ostat kod kuće gleat supermena i zabavno-šaljivi program hrvacke televizije

#29:    Autor:  DanicaV Postano:
gaap je napisao/la:
ja oću ostat kod kuće gleat supermena i zabavno-šaljivi program hrvacke televizije

možda budu reprizirali Dudeka, to im je krajnji domet u šaljivosti. mada meni Dudek nikada nije bio smiješan.
uglavnom, obavijesti nas kako si se proveo.

#30:    Autor:  Janis Postano:
Mislim da će na telki, kao i svake godine, biti Zameo ih vjetar... I smatram da bi se svi građani Republike Hrvatske (ili bar mi forumaši) trebali ujedinit, ostati kod kuće i svi to gledati! U znak podrške Glavašu!
Osijek031.com » Vijesti » Upitna proslava Nove godine na Trgu Ante Starčevića Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::