#21:
Autor:
francika
Postano:
29.03.2012. 7:59
Ako lovimo vještice, onda je najlakše reći da gdje ima dima - ima i vatre.
Sam sam na račun išao 13 puta, pao sam godinu zbog njega, ali što je tu je... Ipak, ne mogu reći da mi je tražio novac ili da sam išao na instrukcije kod njegove kćeri.
Ako netko ima tako nešto, pa ne vidim zašto bi se naokolo sralo, postoji DORH, a i metode su poprilično uhodane.
Računovodstvo je težak ispit, što u kombinaciji s profesorom starog kova predstavlja nepremostivu prepreku za veliki broj studenata koji su na EFOSu navikli učiti iz kojekakvih fotokopija i prolaziti.
Uvijek je lakše reći bilo što, nego suočiti se s knjigom od 900 stranica (Računovodstvo poduzetnika).
Kažem, ako netko nešto zna, neka se javi u DO.
|
To se zove ucjena u kojoj se ne traži mito nego je to dobrovoljni prilog iznukan mobingom. Dakle nema korupcije jer se zakonski ne može dokazati, tako to funkcionira u cijelom društvu, a onaj tko na takav način uzima mito neće to priznati jer je sposoban ostale kolege prikazati još gorima od sebe pa su zato uz njega.
Opće je poznato da su policajci glupi a vlast još gluplja pa zato kriminal i postoji.
Moral je nešto što izumire i što svaka novija generacija ne razumije značenje riječi moral.
Moral postaje subjektivna stvar i pričajući o moralu ljudi ne shvaćaju da drugi ne misle kao oni.
Živimo u vrijeme kad je korištenje opojnih droga moralno, kad je prostitucija moralna.
Vrag je preuzeo kontrolu nad kolektivnom sviješću i zlo biva nagrađeno.
Još malo pa će život biti kao u Sodomi i Gomori, a samo budale će razumjeti što je to moral, a vrag će se smijati i uživati.
I važno je reći da se tisuće kuna izvlaći od onih studenata s kojima je lako manipulirati mobingom a da ta osoba i ne zna da ju je dotični profesor pretvorio u svog roba. Mobing na studente zbog straha djeluje kao hipnoza u kojoj student više ni ne zna da ga profesor ucjenjuje već to sotonsko djelo doživljava kao dobročinstvo, a to zapravo znači da takav vrag studente hipnotizira (i profesore i dekane) da bi svjedočili u njegovu obranu umjesto protiv njega.
Dakle u ovoj Sodomi i Gomori jasno je da je samo jedan razuman čovjek podigao ruku protiv vraga, jer ostalima je ispijen mozak i što bi Raos rekao, "možeš biti ili čovjek ili kokoš, trećeg nema".
Žao mi je samo ovog profesora koji je htio spriječiti širenje zla, jer zapravo ni ne zna da zapravo radi u psihijatrijskoj klinici gdje psihijatri tipa Karadžić liječe pacijente zlostavljanjem, a na čelu psihijatrijeske ustanove je egocentrični fašist a ostale kokoši su samo njegovi sljedbenici.
|