Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » [VIDEO] Anketa: Kako komentirate skidanje ćirilične ploče s prostorija Vijeća srpske manjine u Osijeku? Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  diva Postano:
siguran si kako je tvoj komentar gramatički pravopisan?

#17:    Autor:  diva Postano:
IQ ti je visoko izražen....nooo ne zavidim ti...volim malo pomaknute ljude..nekako su mi šarolikiji...veseliji...

#18:    Autor:  diva Postano:
tipicno desnicarskog podjebavanje

ne kazem da je ova vlada nesto sposobna ili bajna, ali di ste vi svi bili kad je prosla hdzova vlada donosila te zakone zajedno sa Srbima u koaliciji u Vladi

to mene smeta, vase abnormalno licemjerstvo

naravno da ne treba skidat ploce s cirilicom i opcenito potpirivati mrznju, uzas

neee prdiiiii

#19:    Autor:  milo_moje Postano:
to @diva

daj nauči citirati, već 5 minuta vrtim 1 i 2 stranicu da vidim na koga reagiraš

#20:    Autor:  diva Postano:
milo_moje je napisao/la:
to @diva

daj nauči citirati, već 5 minuta vrtim 1 i 2 stranicu da vidim na koga reagiraš

dobrooo...milo mojeee......brzopletost mi vrlinaaa

#21:    Autor:  mali stipa Postano:
moj deda je mlatio marke 10 godina poslije 2 svj.rata , toliko o pismu , pravi hrvati skidaju ploće sa hep-a ,jer struja je poskupila, mene to boli jer nemam tu mirovinu, te skidaju ploće sa vodovoda,jer memam tu mirovinu, jer nemam tu mirovinu, jer nemam tu mirovinu, jer nemam tu mirovinu, .................
Osijek031.com » Vijesti » [VIDEO] Anketa: Kako komentirate skidanje ćirilične ploče s prostorija Vijeća srpske manjine u Osijeku? Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::