#17:
Autor:
Vilenjak
Postano:
10.10.2013. 1:37
evo ga jos jedan neopjevani. taj se borio s cetnicima u Borovu naselju, godine Gospodnje 2007. (ili osme, sinko moj, davno je to bilo kad se dida borio!). isto, naravno, anoniman junac, kao i njegov napaceni lega Napatilovic. samo je ovaj vjerojatno malkic vise pogrbljen (treba nositi te krstace oko juneceg vrata). vidio sam takvu dvojku (trenerka i farmerke) na nedavnoj tribini o ratnim zlocinima u Osijeku. nakon pet minuta ustali se i otisli (u tisini, vjerojatno im je bilo neugodno pred obiteljima zrtava). sad, da li su to bila ova dvojica, vrag ce ga znati.
...
ovaj portal je postao (groteskna) parodija ulaska Hrvatske u EU. nije da nisam na vrijeme upozoravao Redakciju. jesam. i javno i privatno. ucionica je ucionica, medjutim, klaonica je klaonica. ne ide zajedno, ni u teoriji, ni u praksi. da to nije EU shvatila, nikada ne bi ni nastala, a kamoli opstala. no bitno da Vilenjak dobije zuti karton (?!) kad nacionalisticku stoku dijagnosticira kao nacionalisticku stoku. kao da je, pazi bogati, neka uvreda kad Thompson (privatno naravno, ne u javnosti) kaze svojim fanovima da su ustase, ili pak, sta znam, Bora Corba onim svojima da su cetnici. kao da je Hannah Arendt dobivala zute kartone od poslijeratne Njemacke, zato sto je u svojim analizama njemackog nacizma fasiste nazivala fasistima?!
bravo Redakcijo, samo tako nastavite. Osijek jeste grad slucaj, zahvaljujuci (i) vama. nema vece uvrede gradu Osijeku od ovakvog portala u 21. stoljecu, gdje, uz promociju ustasoidnih koncerata, balavi anonimni ustasoidi bez ikakvih sankcija mogu (godinama) ljudima prijetiti fizickim obracunima.
|