#24:
Autor:
Vilenjak
Postano:
21.10.2013. 13:28
na stranu sad (mada je indikativan) ovaj tvoj pateticni pokusaj da se u diskusiji sakrijes iza MI zamjenice, ali ti Simo, sudeci po onome sto si dosad na ovom forumu ispisao, mozes biti samo glasnogovornik zivotinja, a ne ljudi.
svaka demagogija je suplja. moju pak malenkost nazivati
✧ grč. dēmagōgía ≃ dēmagōgós: vođa naroda
dozvolit ces, moze samo nepismeni idiot, koji ne zna sto demagogija uopce znaci.
ovo je valjda najgora psovka u rvata (odmah poslije psovke No1, aka Srbine). hej ljudi, on ima vlastiti ego! uaaaaaa! na lomacu s njim! sto je uistinu tragikomicno. prvo, zato sto je identicno kod srbeka, i drugo, zato sto vas je jedan (jedini) covjek do balcaka isprasio jos davne 1844. godine, dakle i prije nego sto ste uopce nastali kao rvacko-srbska nacionalna bica bazirana na freneticnom strahu od individualnog ega slobodoumnog covjeka.
dakle, cak i tada, daleke 1844. godine (sto je 4 godine prije prvog zvanicnog pokusaja ukidanja feudalnog drustva u ovim mitteleuropskim vukojebinama), tzv. hrvatstvo (koje se imalo tek roditi), svojim prezirom prema gradjaninu pojedincu, bilo je anakrono zapadnoeuropskom i americkom liberalizmu. kako pak tu identicnu pojavnost nazvati danas, u 21. stoljecu, punih 169 godina kasnije? pa upravo tragikomicnom.
vrline u (klerofasistickom) hrvatstvu i vrline u (palanackom) esekerstvu nisu vrline u civiliziranim drustvima, niti su vrline kojima covjek, kao ljudsko bice, treba teziti. koliko ti se puta ta notorna cinjenica mora ponoviti, da bi ju eventualno shvatio? moras li ti Simo bas svakim svojim postom potvrdjivati tezu pokojnog profesora Kangrge da su Hrvati gluplji od grlica?
ti djecu mozes uciti samo kako da lazu, obzirom da si i sam lazov, u sto si me uvjerio kada smo razgovarali o dogadjajima u Osijeku 1991. a mozes ih uciti i kako da kradu i ubijaju, obzirom da si, kako sam istices, glasac hajducke stranke ratnih zlocinaca i kriminalaca zvane HDSSB. i sve to mozes zato sto Crkva i monoetnicka drzava stoje iza tebe. a nazalost, mozes i zato sto iza tebe stoji i Redakcija ovog "urbanog" portala, obzirom da ti je, kao sto vidim, i dalje (u paketu sa neonacistickim "Zvezdasima"), dozvoljeno da na jednom javnom forumu u Europskoj uniji, u 21. stoljecu, promoviras najcrnji palanacki klerofasizam.
|