Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » [VIDEO] Anketa: Što Osječani misle o spomenicima u gradu Osijeku? Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  Carobnica Postano:
Plače mi se kad vidim da ima ljudi kojima je sasvim normalno da postoje pitanja koja se ne smiju postavljati.

Djeca Glavaševog totalitarizma.

#17:    Autor:  simo031 Postano:
freedom.fighter je napisao/la:
lega imaš kunu je napisao/la:
simo031 je napisao/la:
essek031 je napisao/la:
Da nije bilo Tuđmana sigurno ne bi bilo Hrvatske... Zar mislite da bi Josipović stvorio Hrvatsku???

Kad pogledaš koliko smo "profitirali" stvaranjem Hrvatske, svatko normalan zapita se je li nam to uopće i trebalo?

yeaaaaah!! Ovaj spomenik, kao i lik i djelo dotičnog, sviđa se prvenstveno 200 tinjak bogatih obitelji, a stoka sitnog zuba uskoro počinje da glocka gvožđe...

meni najljepši spomenik je Franjo Krežma (uz glezbenu kulisu kada radi)

Potpisujem oba!

Hebo' spomenik iako je to tema...
Ostvarili smo državu, i to izuzetno siromašnu, pa zbog toga opet nema govora o neovisnosti
(a neovisnost je bio glavni motiv stvaranja države)
, a u potpunosti izgubili društvo.

#18:    Autor:  wilko Postano:
yebo političke spomenike... ako ih treba podizati onda to treba pravim ljudima koji su zadužili grad.

s druge strane , bacit 500 000 kn u ovim vremenima je totalna retardacija Very Happy el tako?

#19:    Autor:  wilko Postano:
al pohvala ide vlatki Smile

#20:    Autor:  anakonda Postano:
..."i kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama".....

#21:    Autor:  wilko Postano:
da možda šantiću dignemo spomenik? Very Happy

#22:    Autor:  anakonda Postano:
wilko je napisao/la :
da možda šantiću dignemo spomenik? Very Happy

...vidim da gugl zna stihove Smile....no, poanta je na spomeniku kojeg više nema Smile...zapravo, uvijek su mi kao klinki ti stihovi bili zastrašujući....

#23:    Autor:  wilko Postano:
gugl je moj prijatelj i zna sve Very Happy
stihovi imaju težinu i sada..

#24:    Autor:  crna ruka Postano:
Po meni, simbolika svakog spomenika je puno bitnija od njegove izvedbe u prostoru. MAda nije na odmet da i to bude u skladu sa strukom.
Ne sviđa mi se jedino kada "struka" i lobiji koji imaju svoje interese forsiraju svoja rješenja,, a lova je u igri....

#25:    Autor:  voditelj_smjene Postano:
lehi je napisao/la:
Očito da balkanci sve brzo zaborave o stvaranju Hrvatske mogli ste se malčice zahvaliti i Joži iako smo bili u onom teškom i mračnom vremenu.

Nakon Tita Jože lopovi se samo množe, bit će da je to razlog zašto je ljudima prisjelo postavljanje spomenika, ali i onih koje ti spomenici predstavljaju.

#26:    Autor:  oftopik Postano:
bar smo u videu vidjeli da karlo uopće ne misli XD

#27:    Autor:  lehi Postano:
Nije loše podići spomenik nestalom gospodarstvu takav spomenik nije tako skup ,dakle zavrijeđuje uspomena ..

#28:    Autor:  voditelj_smjene Postano:
Cijeli grad je spomenik nestalom gospodarstvu...

#29:    Autor:  simo031 Postano:
voditelj_smjene je napisao/la:
Cijeli grad je spomenik nestalom gospodarstvu...

Misli globalno, djeluj lokalno.
Cijela država je spomenik nestalom gospodarstvu...

#30:    Autor:  lehi Postano:
Za to postoje zaslužni ljudi koji bi se pojavili na tom spomeniku s toga molim tišinu ..
Osijek031.com » Vijesti » [VIDEO] Anketa: Što Osječani misle o spomenicima u gradu Osijeku? Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::