Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Osijek zameten – Bubalo u Mostaru [Vijesti Osječke TV] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  mapatil Postano:
Apsolutno. A sanadera su stvorili glavas, drmic, bubalo i ostali mostarski hodocasnici

#17:    Autor:  zaljubljena u Osijek Postano:
mapatil je napisao/la:
Tenja isprvaljena, ispricavam se, zaista mi je drago Tenje. Ovu dvojicu ne ispravljam jer velikim slovom pisem samo obe koje postujem Wink

Vidiš da ti je drago Tenje, a ne Tenja Wink
nije dobro sa mnom se prepirati o padežima i pravopisu Wink

admini oprostite...zaspamali smo temu... slobodno brišite Sad

#18:    Autor:  mapatil Postano:
Ako je najvise sto me mozes o pravopisu naucit kritikovanje, hvala ne treba Wink

#19:    Autor:  gladnikruha Postano:
vic dana...Smile

HDZ ide kenjat HDSSBu....

VRIJEME JE ZA NOVE LJUDE I NOVI POČETAK !

HDZ=HDSSB(metastaza)

#20:    Autor:  PreacheR Postano:
Ne mogu reći da je Osijek bio zameten, ali se ulice nisu čistile kako treba. Jučer sam oko 6 išao Divaltovom, bila je poslovično neočišćena. Da su makar sol bacili na vrijeme, odavno bi se otopio snijeg na kolniku, obzirom da temperatura nije bila preniska (oko -1).

#21:    Autor:  zbonj Postano:
Onaj koji kaže da je grad u kaosu dušu griješi.
Pa palo je 10 cm snijega. Najveći je probelm u snobovima od hrvata, koji se moraju voziti svojim autom a nemaju za zimske gume.
Pa brate mili vozi se tramvajom! Neće ti kosa otpast ako se provozaš tramvajom.

#22:    Autor:  lehi Postano:
Da pojasnimo ovaj snijeg nije problem ,pa ni seminar.. u Mostaru problem je što će stranka HDSSB za koji dan dobiti novi naziv HDZHDSSB. Ovom gradu su svakako potrebni novi ljudi ovo je sve do sada istrošeno dakle mladi sposobni koji žele živjeti u gradu.
Osijek031.com » Vijesti » Osijek zameten – Bubalo u Mostaru [Vijesti Osječke TV] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::