Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Vox populi: HNS laže! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  rockeros Postano:
[quote="!nnovation"]
[quote="bob11";p="421316"]
rockeros je napisao/la:
znaći želiš biti di se skandiraju ustaške parole.../quote]

To je prvenstveno mjesto gdje se odigrava utakmica.
Sto ce tko skandirati, mene osobno ne zanima...a ako si vec toliko osvjesten i brines o okolini u kojoj egzistiras..pa halo?!Daj pogledaj gdje zivis Laughing

hahah davno je to prestalo biti mjesto sporta...ko i thompsonovi koncerti koncerti:D

#17:    Autor:  tranquilize Postano:
[quote="rockeros";p="421384"][quote="!nnovation"]
bob11 je napisao/la :
rockeros je napisao/la:
znaći želiš biti di se skandiraju ustaške parole.../quote]

To je prvenstveno mjesto gdje se odigrava utakmica.
Sto ce tko skandirati, mene osobno ne zanima...a ako si vec toliko osvjesten i brines o okolini u kojoj egzistiras..pa halo?!Daj pogledaj gdje zivis Laughing

hahah davno je to prestalo biti mjesto sporta...ko i thompsonovi koncerti koncerti:D

davno si se i ti rastao sa zdravim razumom

#18:    Autor:  rockeros Postano:
ajo jpa ti mene vrijeđašSad( pa ja ne mogu to podnijeti od nekog tako normalnog ...možda te budem tužio hnsu xD

#19:    Autor:  milo_moje Postano:
http://www.njuskalo.hr/karte-utakmica/prodajem-8-karata-utakmicu-hrvatska-srbija-oglas-7270843

ulaznica ima,samo im je cijena ko mjesečni najam stana.

#20:    Autor:  simo031 Postano:
milo_moje je napisao/la:
http://www.njuskalo.hr/karte-utakmica/prodajem-8-karata-utakmicu-hrvatska-srbija-oglas-7270843

ulaznica ima,samo im je cijena ko mjesečni najam stana.

Pravna državo. hapsi sve!

#21:    Autor:  Pearl Jam Postano:
rockeros je napisao/la :
Jel' samo meni smješno da neko čeka karte za utakmicu koja je unaprijed namještena i zdušno želi vikati u u boj u boj za narod svoj i ubij u bij srbina??

i meni je smiješeno i ne bi išao na tu tekmu niti da mi netko plati...žalosno je da većina ljudi želi ići na tu tekmu samo zato što je s druge strane Srbija...pruža im se dobra prilika da vrijeđaju Srbe

#22:    Autor:  milo_moje Postano:
Pearl Jam je napisao/la:
rockeros je napisao/la :
Jel' samo meni smješno da neko čeka karte za utakmicu koja je unaprijed namještena i zdušno želi vikati u u boj u boj za narod svoj i ubij u bij srbina??

i meni je smiješeno i ne bi išao na tu tekmu niti da mi netko plati...žalosno je da većina ljudi želi ići na tu tekmu samo zato što je s druge strane Srbija...pruža im se dobra prilika da vrijeđaju Srbe

pravi navijači ne vrijeđaju protivnike čak ni kad njihova repka gubi,samo daleko smo mi od toga.pa mi sami sebe mrzimo,vidjet ćete u nedjelju hajduka i dinama.

...žalosno je da većina ljudi želi ići na tu tekmu samo zato što je s druge strane Srbija...pruža im se dobra prilika da vrijeđaju Srbe...

istina,jako žalosno.bar su se savezi dogovorili da će se igrati bez gostujućih navijača,a ne bih htio biti u koži onih koji se odluče na put u vlastitom aranžmanu pa gdje god to bilo

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/243745/Vidoviti-Milan-Srbija-protiv-Hrvatske-osvaja-sest-bodova.html

ako ovaj pogodi,pola hrvatske ode u kanadu Very Happy

#23:    Autor:  borod Postano:
!nnovation je napisao/la :
borod, jel ti sad malo lakse? Laughing

Naravno. Sada mi je lako kao da sam se ispishao. Embarassed
Osijek031.com » Vijesti » Vox populi: HNS laže! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::