Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Grobari krali zlato s pokojnika? [Vijesti Osječke TV] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  audiworld Postano:
Zanima me koliko je od ovih Topalovića članova hdssbbdbsbsbsbsbbsbsbsabs-ssa

#17:    Autor:  HDSSB-L Postano:
audiworld je napisao/la:

Pa svi!! Živili TOPALOVIĆI u Lepoglavi-Mostaru Razz

#18:    Autor:  simo031 Postano:
audiworld je napisao/la:

Koliko sam ja uspio povezati iz medija, to su sve radnici ukopa koji već godinam rade na tim radnim mjestima. I ne vidim kakve veze ima njihova vjerska, stranačka, nacionalna ili neka druga pripadnost, sa djelom koje im se stavlja na teret? Kreteni su univerzalna kategorija.

#19:    Autor:  audiworld Postano:
Nisam spominjao vjersku i nacionalnu;)

#20:   Re: Grobari krali zlato s pokojnika? [Vijesti Osječke TV] Autor:  simo031 Postano:

#21:    Autor:  milo_moje Postano:
ma najjači mi je ovaj što je u odijelu ukopa išao prodati zlato.
samo zamislite scenu:
na cipeletinama još ona žutulja,on u prljavom odijelu vadi iz džepa stisnutu ruku u kojoj se nazire tri zlatna zuba i pogleda manijakalno-pohlepnog pita mladu 18-godišnju djelatnicu: Kolko za ovo?

#22:    Autor:  milo_moje Postano:
Iako su Osječani već zaboravili ovu temu, kako to biva kod nas, cijela stvar se nije pomakla sa mjesta. Nema optužnice, nema presuda, samo radni sporovi protiv Ukopa.

http://www.glas-slavonije.hr/216484/1/Jos-nema-optuznice-zbog-kradje-zlata-s-pokojnika

#23:    Autor:  zaljubljena u Osijek Postano:
Valjda još netko tu ima umočene papke kad se ništa ne događa toliko vremena Confused

#24:    Autor:  silence Postano:
Vjerovatno su zauzeti s drugim problemima poput krađa metalnih šipki sa spomenika, i ostalih skrnavljenja nadgrobnih spomenika.
Video nadzor je totalno nepotreban jer ionako ne pokriva većinu groblja.
Željezo se izgleda dobro prodaje...

#25:    Autor:  fred Postano:
bob11 je napisao/la :
HDSSB-LOPOVI je napisao/la:
Gos. DARIO SOLDIC prvookrivljeni je visoki clan HDSSB_a Smile

HDSSB pokrao sve da je morao prijeci na GROBOVE!!

Panjino Dario Soldić je upravitelj groblja koji je odmah pušten.....
tak da nekenjaš jer čovjek nema veze s time...

Hahahahhahaa bas je postenjacina taj Soldic bio, netko mu je omogucio da krade i od zivih, a ne samo od mrtvih, neka su oni njega pustili odmah....

http://www.glas-slavonije.hr/293658/1/Nestao-novac-za-grobnu-naknadu-a-upravitelj-otisao-u-Dominikansku-Republiku

Svaka cast, jos jedan posten politicar...
Osijek031.com » Vijesti » Grobari krali zlato s pokojnika? [Vijesti Osječke TV] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::