Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Secesijske vile na Europskoj aveniji obnovit će se sredstvima EU-a? Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  kurbla Postano:
Vlasnik kuće ne mora plaćati popravak fasade ako neće. Može ju i odbiti i nemati ako mu se tako sviđa, a može ju i popraviti kako god hoće. Ovi u europskoj aveniji ne smiju ništa od navedenog. A povlašteni Very Happy
Pošteno je da razlika u cijeni (nametnuta) bude nekako subvencionirana, ili da se batali zaštita i pusti svakog da popravlja kako može i hoće.
Nisu pošta, sud, knjižnica i bolnica bakice sa 2000 mirovine, a vidi kako im izgledaju zgrade ;-)

#17:    Autor:  Monstrum Postano:
pošteno prema kome ? prema nama ostalima koji plaćamo svoje fasade ? subvencioniranje od 80% ? pare iz EU za obnavljanje fasade ... niko se nije sjetio obnovit škole i dječja igrališta, sanirat parkove i sl. .... ne ... lupat ćemo hirofu po nečijoj kući

#18:    Autor:  kurbla Postano:
Pošteno prema pošti Very Happy Da je hirofa u pitanju, lupila bi ju pošta sama, je li ti to tako teško shvatiti?

#19:    Autor:  Monstrum Postano:
poštu, sud itd. treba krpat država ... kuće, stanari kuća, a ne novci iz EU fondova koji se trebaju upotrijebiti za nešto bolje ... jel TO tako teško za shvatit Wink

#20:    Autor:  kurbla Postano:
Je. Zato što ne razumijem što pošta ima s državom Smile Monopol odavno nemaju. Ne shvaćam ni zašto očekuješ da će EU tebe slušati kako da troši svoje novce. Very Happy

#21:    Autor:  Monstrum Postano:
kakve veze monopol ima s ičim ? tko je igdje rekao da će mene slušat ? ne slušaju ni glas razuma a nekmoli mene Smile
mene žulja što će prije ili kasnije dio novaca ili sav iznos trebat bit vraćen EU a ići će iz mog džepa, a išao je za bacanje hirofe nekom na fasadu.

#22:    Autor:  kurbla Postano:
Priznajem da bi bolje bilo da tebe slušaju. Samo da naučiš što je to hirofa Very Happy

#23:    Autor:  Monstrum Postano:
bez brige znam ja dobro šta je hirofa ... udaro ju po kućama Wink

#24:    Autor:  kurbla Postano:
Ahaaa, zato se ti buniš protiv ovoga, ti bi ju i po pošti udarao Very Happy

#25:    Autor:  Ingo Postano:
ipak bi najbolje bilo da te oronule fasade zaklonimo jumbo plakatima.

bit ce lijepo ... sareno ... a i moze se zaraditi Smile
Osijek031.com » Vijesti » Secesijske vile na Europskoj aveniji obnovit će se sredstvima EU-a? Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::