Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Konjunktivitis poharao Kopiku Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  DanicaV Postano:
a naša najrazvedenija obala?
kupajte se u moru.
i nema konjunktivitisa.

#17:    Autor:  debeli Postano:
A Vi sve neki fini, tolko ste mi slatki da se pomalo bojim da se ne otopite na ovom suncu. Sto bi moj lega rekao ako su roditelji mrljavi onda su i djeca mrljava.

#18:    Autor:  Alana Bates Postano:
debeli je napisao/la:
A Vi sve neki fini, tolko ste mi slatki da se pomalo bojim da se ne otopite na ovom suncu. Sto bi moj lega rekao ako su roditelji mrljavi onda su i djeca mrljava.

Briga mene, ja sam sa sela Smile (jedva sam čekala priliku da kažem to, a da ne bude u lošem kontekstu... Smile )

#19:    Autor:  Circa Postano:
Evo najsvježijih vijesti o ovom slučaju.
Razine klora nalazile su se unutar dopuštenih granica, a reakcije su se pojavile kod ljudi s posebno osjetljivim očima ili onih koji su alergični na klor.
Konjunktivitis nisu dobili samo oni koji su se kupali na Kopiki, već i neki sa koji su bili na drugim bazenima. Najviše ljudi je ipak konjunktivitis zaradilo na Kopiki, ali samo zato što Kopika dnevno primi najveći broj kupača...

#20:    Autor:  gaap Postano:
je, je, na bazenima je super... voda je ko da je netko povraćao u nju, al boleštine se pojavljuju samo zato što su neki preosjetljivi

#21:    Autor:  paperje Postano:
a šta ćeš, ja dobijem konjunktivitis malo malo. propuh u tramvaju najčešći je faktor koji pridonosi tome da mi se kapci zakelje! dok mi tatica ne kupi helić da se vozam, trpit ću! a eto, moram priznat da mi od kopike nikad ništ nije bilo...

#22:    Autor:  gaap Postano:
to ti je zato što se ne umivaš ujutro

#23:    Autor:  paperje Postano:
studentima je teško, nema se za vodu iz česme!!!
prokleti bogatunčići!

#24:    Autor:  Circa Postano:
Pa idite na izvor...
Možete pofurat i korito pa svojim muzjacima na kamenu oprat gace i potkosulje...

#25:    Autor:  gaap Postano:
e zlato moje, naši su roditelji 7 kilometara po snijegu u školu bosi išli, a tebi je teško ustat oko 3 ujutro pa otić do save podaprat se... ccc...

#26:    Autor:  yellowica Postano:
ja se samo sunčam ondje... i malo toćam noge... to se vidi po mojoj preplanuloj puti... Smile a konjuktivitis nemam Sad

#27:   Re: Konjunktivitis poharao Kopiku Autor:  fićo Postano:
...pa normalo.....otkad je kopika besplatna.....ru je i konjuktivitis...te dvije stvari u povezane.....novac i konjuktivitis-------ima novca;nema konjuktivitisa,,,,,,,nema novca;ima konjuktivitisa

#28:    Autor:  yellowica Postano:
uzročno poslijedične veze... ali kako kolega kaže... najbolje ne ići na bazene...

#29:    Autor:  paperje Postano:
Circa je napisao/la:
Pa idite na izvor...
Možete pofurat i korito pa svojim muzjacima na kamenu oprat gace i potkosulje...

ovo se zove: tjeram vodu na svoj mlin!
malo morgen, srce Smile
gaap je napisao/la:
e zlato moje, naši su roditelji 7 kilometara po snijegu u školu bosi išli, a tebi je teško ustat oko 3 ujutro pa otić do save podaprat se... ccc...

eto, nije ni čudo da mi uz okice bubri i pozadina Smile
Osijek031.com » Vijesti » Konjunktivitis poharao Kopiku Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::