Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Glavaš nezadovoljan trenutnim stanjem Kopike Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  Allende Postano:
Šta misliš koliko je bila čišća kad smo bili klinci i u istoj igrali picigin....nikad mi to nije smetalo.

#17:    Autor:  DanicaV Postano:
Allende je napisao/la:
Šta misliš koliko je bila čišća kad smo bili klinci i u istoj igrali picigin....nikad mi to nije smetalo.

Vjerovao ili ne, nikada se nisam kupala u Dravi....... osim u kadi.

#18:    Autor:  Allende Postano:
joj....ne znaš šta si propustila...

#19:    Autor:  Leteci mungos Postano:
fatcat je napisao/la: Zar nije ljepsa Drava? Na kopiku smo isli samo radi igralista za kosarku, a i picigin se ne igra u bazenu...

Eh... jedino pravo mjesto za picigin su ubili...

Kopika je muljevita i zarasla vec godinama...
Zelju su zatrpali kamenjem...
Pampas su iskopali i o njega ce napraviti most, parsto metara udaljen...
Sad

Ljeto 2004. Pampas - godina picigina... uh...

@DaniceV, ti si neka placipicka cim se nisi kupala u Dravi...;-) Sjecam se studentice iz Santa Barbare, na razmjeni... prava mala WAPovka, riba se kupala u Dravi, ali nije htjela smociti glavu... s druge strane, bio lik Kirk... taj je zavolio picigin... ;-)

#20:    Autor:  DanicaV Postano:
Allende je napisao/la:
joj....ne znaš šta si propustila...

kad nešto ne znaš kako je, ne možeš ni žaliti........

@Mungos,
vrlo sam gadljiva....... pa kako god se to zvalo Wink

#21:    Autor:  --- Postano:
da li sam samo ja uočio da je idejno rješenje već NARUČENO???
ah, da...ova država nema zakon o javnoj nabavi...

p.s. idejna rješenja koštaju...

#22:    Autor:  Allende Postano:
gazda777 je napisao/la:

Dobro si primijetio....idejna rješenja koštaju, trebat će tu tim stručnjaka da izradi elaborat o kupovini pemzli i farbe, te angažiranju nekoliko zidara i vodoinstalatera da srede stanje...to idejno rješenje mora koštati bar milijun kuna (stručnjaci su to), plus jedno 100 tisuća kuna za stvarne radove, eto budžetskog troška od 2 milijuna...

#23:    Autor:  DanicaV Postano:
@Allende,

a rekla bih da je Gazda i dobro obaviješten........

#24:    Autor:  --- Postano:
o(z)na sve zna...i obavještava me...

#25:    Autor:  DanicaV Postano:
gazda777 je napisao/la:
o(z)na sve zna...i obavještava me...

he, he................ Razz

#26:    Autor:  fatcat Postano:
Allende je napisao/la:
Tako je, majstore!!! Častim cisternu Fosters-a prvom prilikom!!!
Prvo vola na razanj, ne pijem na prazan stomak. A dobar si... Castis cisternu Fosters sigurno znas da to nitko ne pije, to se samo izvozi Amerikancima. Daj ti Bourbon (Bookers) pa kad pukne nostalgija predjemo na brlju, u cokanjce naravno...
DanicaV je napisao/la:
javila se dvojica koja ne vide izdaleka kako je Drava prljava.......
more............
Javila se ona koja se ne kupa u Dravi. Vidis sa treceg kata iz kade da je prljava? Mislis da u bazenu nije prljavo, ajde zamisli sto klinaca koji su lijeni prohodati do zahoda... I onda ubace toliko klora, oci ti pocrvene kao Letecem kad previse stegne onaj kurnjak.

#27:    Autor:  DanicaV Postano:
fatcat je napisao/la:
Javila se ona koja se ne kupa u Dravi. Vidis sa treceg kata iz kade da je prljava? Mislis da u bazenu nije prljavo, ajde zamisli sto klinaca koji su lijeni prohodati do zahoda... I onda ubace toliko klora, oci ti pocrvene kao Letecem kad previse stegne onaj kurnjak.

kupam se na moruuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!

#28:    Autor:  Alana Bates Postano:
DanicaV je napisao/la:
fatcat je napisao/la:

kupam se na moruuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!

... koje je bilo stajaćica zadnji put kad sam provjeravala...

gazda777 je napisao/la:

Pa imamo Zakon o javnoj nabavi, zar ne? Prema njemu se mora napraviti javni natječaj za izvođenje javnih radova, a ako se nitko ne javi, onda se može valjda tražiti izvođača radova...

#29:    Autor:  --- Postano:
ovo "valjda" mi se baš sviđa...

#30:    Autor:  Allende Postano:
fatcat je napisao/la:
Allende je napisao/la:
Tako je, majstore!!! Častim cisternu Fosters-a prvom prilikom!!!
Prvo vola na razanj, ne pijem na prazan stomak. A dobar si... Castis cisternu Fosters sigurno znas da to nitko ne pije, to se samo izvozi Amerikancima. Daj ti Bourbon (Bookers) pa kad pukne nostalgija predjemo na brlju, u cokanjce naravno...

Dogovoreno, ne pijem pivo, tako da ne znam puno o istom, ovo mi je prvo palo na pamet. Deal!
Osijek031.com » Vijesti » Glavaš nezadovoljan trenutnim stanjem Kopike Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::