Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Bermudski trokut? Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:
Poll :: Smatrate li da bi Đapić trebao dati ostavku?

Nek ostane do kraja mandata.
60%
 60%  [ 6 ]
Ni slučajno, on je sasvim ok.
10%
 10%  [ 1 ]
Apsolutno smatram da treba dati ostavku.
30%
 30%  [ 3 ]
Ukupno glasova : 10

#16:    Autor:  gaap Postano:
DanicaV je napisao/la:
možemo li još nazadovati???

ja sam definitivno za to da se debeli makne, čak me i sramota što mi je on gradonačelnik, ali brine me alternativa! nazad kramer - -sranje, oporba nam je u kurcu nikog prepoznatljivog, zeleni - ludi, crveni - povampireni, crni - dižu previše spomenika, plavi - tko su to plavi? dakle, ostaje anarhija - ali ne kao bezvlađe ili već kao ne-vlast, društvo u kojem će vlast i autoritet zamjeniti samoorganizacija, društvo ravnopravnosti, ravnopravne i pravedne distribucije svih proizvoda, ukratko, društvo u kojem svaka osoba može zadovoljiti svoje potrebe, a da pri tome ne radi na štetu drugih...

#17:    Autor:  DanicaV Postano:
@gaap,

bit će da su narodi ovih krajeva navikli na diktaturu.....
Castro je moj idol!!!!!!!

#18:    Autor:  Alana Bates Postano:
gaap je napisao/la:
DanicaV je napisao/la:
možemo li još nazadovati???

ja sam definitivno za to da se debeli makne, čak me i sramota što mi je on gradonačelnik, ali brine me alternativa! nazad kramer - -sranje, oporba nam je u kurcu nikog prepoznatljivog, zeleni - ludi, crveni - povampireni, crni - dižu previše spomenika, plavi - tko su to plavi? dakle, ostaje anarhija - ali ne kao bezvlađe ili već kao ne-vlast, društvo u kojem će vlast i autoritet zamjeniti samoorganizacija, društvo ravnopravnosti, ravnopravne i pravedne distribucije svih proizvoda, ukratko, društvo u kojem svaka osoba može zadovoljiti svoje potrebe, a da pri tome ne radi na štetu drugih...

Basically, ostaju one dobre ideje na kojima je zasnovan socijalizam, ali kako su se i one pokazale neprovedivima u praksi (ali zbog loših naravi individua, ne zbog toga što je sustav bio loš u cjelini...), ostaje nam... hm... pa ništa.

DanicaV je napisao/la:
Alana Bates je napisao/la:
OK, politika je bar savršena prilika za različito topičarenje, praktički ništa nije offtopic, a vi nekako uspijete nabasati na Einsteina i Teslu????

talentirani smo...
što se tiče glasanja, i ja odem uvijek, makar da poništim listić....
a u odborima su sjedili uvijek isti, kao da su pretplaćeni na mjesta tj. lovu

Čuj, ja bih sad branila one koji su "pretplaćeni na mjesta", ali najčešće se to sad tako i događa - iako u mojoj općini imaju više postava koje rade, pa se ekipe izmjenjuju ovisno o izborima, ali ipak se radi o određenoj više-manje jedinstvenoj skupini. Ipak, da se netko prijavi, ne bi mu uskratili rad na izborima, to ne.
Osijek031.com » Vijesti » Bermudski trokut? Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::