Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Hrvati informatički među nepismenijima u Europi Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  PEGY Postano:
eto meni šteka i osnovna i informatička pismenost, jesam li ja nepismena? uopče? uopće?

osijek031.com smile osijek031.com smile

#17:    Autor:  exHOP3on Postano:
Ana031 je napisao/la:
Što tebi nije jasno kad sam već u prvom postu napisala na što se osvrćem i da nema smisla pisati o informatičkoj (ne)pismenosti kada ima dosta onih kojima osnovna pismenost šteka?

Opet kružiš okolo, već ti je rečeno da informatička pismenost nema veze sa i ne uvjetuje ju opća pismenost.
Jedino što bih definitivno mogao reći da ima povezanost, osim rasprava na forumima i amaterskih novinskih članaka gdje grešaka ima i previše, google dodatno uljenjuje automatskom ispravkom nepismenih.

@PEGY, ne brini, da si toliko informatički nepismena ne bi bila ovdje na forumu Wink

#18:    Autor:  Boost Postano:
PEGY je napisao/la:
eto meni šteka i osnovna i informatička pismenost, jesam li ja nepismena? uopče? uopće?

A "matematička pismenost"?
Very Happy

http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=34496

#19:    Autor:  PEGY Postano:
dušo, ne izvlači mi prljavi veš sad

#20:    Autor:  anakonda Postano:
Boost je napisao/la :
PEGY je napisao/la:

A "matematička pismenost"?
Very Happy

http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=34496

...nemoj još više komplicirati, zar ne vidiš da neki imaju problema sa shvaćanjem i prva dva pojma......

#21:    Autor:  rori 1 Postano:
Samo nam je falio još jedan drveni filozof na forumu.Što jedva čeka bez obzira na temu da dokazuje svoju pismenost i tuđe greške pri pravopisu.Baš se veselim .
Osijek031.com » Vijesti » Hrvati informatički među nepismenijima u Europi Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::