Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Tijelovo Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4, 5  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  super_leptir Postano:
decko, ajde oladi!

#17:    Autor:  DanicaV Postano:
super_leptir je napisao/la:
decko, ajde oladi!

da nam pojasniš???????

#18:    Autor:  --- Postano:
nema potrebe, jednostavno je.
smeta ga što su neki (čitaj JA) "minorizirali" crkveni blagdan i "iskoristili" ga isključivo za produženi vikend, tj. nerad, tj. raspašoj...

malac je (malo) zastranio...

#19:    Autor:  DanicaV Postano:
gazda777 je napisao/la:
nema potrebe, jednostavno je.
smeta ga što su neki (čitaj JA) "minorizirali" crkveni blagdan i "iskoristili" ga isključivo za produženi vikend, tj. nerad, tj. raspašoj...

malac je (malo) zastranio...

nisi to samo ti uradio. otprilike 50% zaposlenih u ovoj državi je spojilo dane........ tko ima love zbrisao na more..... što bi se reklo realnost, ali vjerojatno Leptirić još nije zaposlen pa ne vidi stvari u praksi.

#20:    Autor:  --- Postano:
slijepac.

#21:    Autor:  DanicaV Postano:
gazda777 je napisao/la:
slijepac.

problem je što nekima može bit. cijeli život im tako prođe. i njima lijepo......

#22:    Autor:  --- Postano:
ovaj nije dovoljno slijep.

#23:    Autor:  DanicaV Postano:
dobro, bar je informatički pismen.....

sve je ok, dok netko ne ugrožava moju egzistenciju svojim mišljenjem.

#24:    Autor:  --- Postano:
egzistenciju mi (ničije) mišljenje ne može ugroziti, ali me može istim iritirati...

#25:    Autor:  DanicaV Postano:
blago tebi.
mislila sam i na fizičku egzistenciju, što će reći da mi pozvoni na vrata i ukoka me ničim izazvan, a drugo da me maltretira kod zapošljavanja ili na poslu. a to jako dobro znam kako je.

#26:    Autor:  --- Postano:
DanicaV je napisao/la :
blago tebi.
mislila sam i na fizičku egzistenciju, što će reći da mi pozvoni na vrata i ukoka me ničim izazvan, a drugo da me maltretira kod zapošljavanja ili na poslu. a to jako dobro znam kako je.

zato sam ja zvono isključio... Razz

a posao ne tražim... osijek031.com smile

#27:    Autor:  super_leptir Postano:
gazda, gazda... ma ne vrti se ipak cijeli svijet oko tebe. taj komentar uopce nije bio upucen tebi! ccc

#28:    Autor:  --- Postano:
ok, drago mi je da nije.
evo ti kikiriki za to.

#29:    Autor:  super_leptir Postano:
ma i meni je drago Smile

#30:    Autor:  gaap Postano:
leptiriću krila ću ti potkresat, smiri se....
Osijek031.com » Vijesti » Tijelovo Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4, 5  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 5.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::