Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Hladno pivo report: Kud Pivo, tud i mi! [Galerija 031] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Coca Cola Postano:
Bilo bi dobro da su promjenili ime benda nije to ono hladno pivo i upravo cine ono sto su prije par godina dali u javnost "i za sve seljake radit narodnjake "

#17:    Autor:  muvifrik Postano:
Redakcija 031 je napisao/la:
Jaz je napisao/la: zanimljivo... Cool Ili ipak mi njih educiramo? Wink
Neki članovi redakcije se sjećaju šutki po staklom nakrcanom podu iz vremena starog OKS-a. ;-)

eh da, to su bila vremena...

#18:    Autor:  zla_tratinčica Postano:
muvifrik je napisao/la :
Neki članovi redakcije se sjećaju šutki po staklom nakrcanom podu iz vremena starog OKS-a. ;-)

ee da, i motorijada kad je HP svirao za 100 ljudi i kad se iz njihove šutke izlazilo slomljenih ruku i razbijenih nosova xDD

#19:    Autor:  tux Postano:
zla_tratinčica je napisao/la:
muvifrik je napisao/la :

ee da, i motorijada kad je HP svirao za 100 ljudi i kad se iz njihove šutke izlazilo slomljenih ruku i razbijenih nosova xDD
A sada izades slomljena srca Very Happy

#20:    Autor:  Freebird Postano:
..guram se u tramvaju, al šutku bi tamo bogami bilo glupo napraviti xD
..nema više ni šutke normalne kao prije..doduše nije ni ladno pivo više toliko ladno..bez uvrede..još uvijek su legende (samo zbog džinovskog, desetke i šamara) ;D
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Hladno pivo report: Kud Pivo, tud i mi! [Galerija 031] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::