Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Conan oduševio Osječane! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  fear of the dark Postano:
A daaaaaaaaaaj...zar je zamrla zezancija na ovom portalu..... Smile
u svakom slučaju kad uspijem uhvatiti slobodnog vremena odoh u kino....
ne očekujem bogzna što....
pa eto.......možda i bacim osvrt... Smile

#17:    Autor:  Jaz Postano:
Ja ti nemam baš neki staž na ovom portalu, niti smisla za zezanciju, čisto da napomenem Laughing Očekujem tvoj osvrt, za domaću zadaću Razz

#18:    Autor:  KillaBEEZ Postano:
Veliki sam fan Conana, zbog stripova koje sam prije čitao na tone. Večeras idem pogledati film i iskreno se nada da ću vas popljuvati kada se vratim Very Happy
Pretpostavljam samo da je većina očekivala neku trilerčinu s zapletima itd...
To je jednostavno barbarski film, bez važnog dijaloga, praćen dobrim naratorom i samo čista koljačina nadalje, te malo junaštva i egoizma...

#19:    Autor:  čupakabra Postano:
"...To je jednostavno barbarski film, bez važnog dijaloga, praćen dobrim naratorom i samo čista koljačina nadalje, te malo junaštva i egoizma..."
.........
ako si gledao Miliusovog Konana iz 1982-e,onda ne razumijem o čemu pričaš...a ako si čitao stripove,tek onda mi nije jasan tvoj post

uživaj u filmu !

#20:    Autor:  KillaBEEZ Postano:
Pogledao sam film i oduševljen sam! Kostimografija, efekti i priča, sve je odlično.
Neke sitnice su izostavljene, ali ne shvaćam kako se film može uspoređivati s Švarcikovim.
Conaan je trebao biti malo nabildaniji ali zato u faci izgleda identično kao iz stripa Smile
Glumac je dobar kao i cijela glumačka postava. Kostimografija je baš kako treba...kao u stripu. U stripu većinu dijaloga govore drugi likovi, a Conan nema tu potrebu jer je CONAN Very Happy

@ fear of the dark- Kakav je tebi film?

#21:    Autor:  fear of the dark Postano:
Kad pogledam nabacit ću osvrt....ali kao što rekoh idem pogledati bez nekih prevelikih očekivanja...

#22:    Autor:  fear of the dark Postano:
Evo moj osvrt samo za @Jaz i društvo u ćošku..... Smile
Dakle....ukupni dojam filma je dobar,dobar...ALI
napisat ću realno.....
minusi su slijedeći- po meni zamijeniti glavnog negativca, nije mi bio nešto-iako neznam trenutno tko bi drugi mogao biti,ali ne on
neke scene su mi bile prebrze, npr scena sa onom zmijom ili kakvo je već čudovište u vodi
nadalje grad je izgledao kao kartonska maketa....što je uistinu loše..
tako da zaključim dio sa minusima -vrlo loši efekti..obzirom da su mogli napraviti tako dobar film da te rasturi...
a sad ću napisati pluseve- dakle film me zabavio, nije mi žao novaca....i želim ga opet gledati-što znači da kod mene prolazi...neće mi biti u top 5 filmova,ali nije baš toliko sranje
nadalje po meni savršen odabir za Conana...točno odgovara mojoj viziji..hrpa mišića,malo razgovora i koljačina..jednostavno jednom rječju barbarin...za mene je tip i više nego dobro odradio svoj dio...i puno bolje od Švarcija
da zaključim mogao je biti film do jaja,ali eto možda netko drugi uspije u tome...

#23:    Autor:  KillaBEEZ Postano:
@fear
Slažem se, ne kontam zašto su ga ljudi toooliko popljuvali. Film nije remek djelo, ali je dobar i ispunjava gotovo sve što avanturistički film treba imati.

#24:    Autor:  dr. zoidberg Postano:
evo ja jučer pogledao red sonju i veliko razočarenje Smile

#25:    Autor:  Jaz Postano:
fear of the dark je napisao/la:
Evo moj osvrt samo za @Jaz i društvo u ćošku..... Smile
Dakle....ukupni dojam filma je dobar,dobar...ALI
napisat ću realno.....
minusi su slijedeći- po meni zamijeniti glavnog negativca, nije mi bio nešto-iako neznam trenutno tko bi drugi mogao biti,ali ne on
neke scene su mi bile prebrze, npr scena sa onom zmijom ili kakvo je već čudovište u vodi
nadalje grad je izgledao kao kartonska maketa....što je uistinu loše..
tako da zaključim dio sa minusima -vrlo loši efekti..obzirom da su mogli napraviti tako dobar film da te rasturi...
a sad ću napisati pluseve- dakle film me zabavio, nije mi žao novaca....i želim ga opet gledati-što znači da kod mene prolazi...neće mi biti u top 5 filmova,ali nije baš toliko sranje
nadalje po meni savršen odabir za Conana...točno odgovara mojoj viziji..hrpa mišića,malo razgovora i koljačina..jednostavno jednom rječju barbarin...za mene je tip i više nego dobro odradio svoj dio...i puno bolje od Švarcija
da zaključim mogao je biti film do jaja,ali eto možda netko drugi uspije u tome...

Sjedi, odličan 5! Smile
Drago mi je da se bar u nekim stvarima slažeš sa mnom..A sad kad sam se i ja malo ohladila, nisam više toliko zgađena filmom Laughing
(ali ponovno bih ga gledala možda samo zbog Momoe) Embarassed
Osijek031.com » Vijesti » Conan oduševio Osječane! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::