Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Google street view - snimanje u Osijeku! [foto] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  eseker Postano:
jedva čekam da bude dostupno na google earth pa da i ja vidim toga fiću...

#17:    Autor:  muvifrik Postano:
Leteci mungos je napisao/la:
Zna li se tko vozi?!

Vozi Miško.

#18:    Autor:  mayhem Postano:
vidio ga danas izmedju 14-15h na obilaznici...

u prvi mah,sam pomislio da bicikle furaju na krovu...

#19:    Autor:  Ingo Postano:
Otofx je napisao/la :
Fićo sa svim ima veze http://bit.ly/nJeusH

to sto je fico hampao malo po tenku nema veze ... google ce te te explicitne scene zamagliti i nece se nista vidjeti.

mene je vise potreslo sto taj 'srbin' hampa po nasem hrvatskom tenku. djubre kragujevacko !

#20:    Autor:  D.E.A. Postano:
ja sam ga jucer vidjela na bosutskom kruznom toku,stali su u onu pekaru da prezalogaje nesto Very Happy

#21:    Autor:  Luna26 Postano:
evo ga na čepinskoj..

#22:    Autor:  toni Postano:
Bio viđen jutros kod novog kruznog/S ceste/sporCkog ajrodroma na cepinskoj..

lijepo sam mu se Razz ! Wink

#23:    Autor:  tamna strana Postano:
AHTUNG AHTUNG....daje se na znanje....@tamna strana je ufotkana od strane gooooogle auta ...kod našeg a nadasve i vašeg najljepšeg i najpleminitijeg spomenika na ovim prostorima a bome i univerzuma...dakle kod crvenog fice....i tamo nekog ukopanog tenka....Very Happy

#24:    Autor:  Ingo Postano:
tamna strana je napisao/la :
AHTUNG AHTUNG....daje se na znanje....@tamna strana je ufotkana od strane gooooogle auta ...kod našeg a nadasve i vašeg najljepšeg i najpleminitijeg spomenika na ovim prostorima a bome i univerzuma...dakle kod crvenog fice....i tamo nekog ukopanog tenka....Very Happy

osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

#25:    Autor:  Redakcija 031 Postano:
Foto: Tihomir Šarčević

#26:   Re: Google street view - snimanje u Osijeku! [foto] Autor:  lon2k Postano:
evo ga i u Puli! Smile
Osijek031.com » Vijesti » Google street view - snimanje u Osijeku! [foto] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::