Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Dvorana Gradski vrt: Marijan Ban - koncert je OTKAZAN! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Dino8090 Postano:
tux je napisao/la :

Slična situacija je bila i za Crvenu jabuku pa su se izmjenjivali na pozornici. Izgleda da više nema predgrupa i glavnih grupa Very Happy

Jel to mislis ono kad je bio karlovacko live: crvena jabuka i halid?
Mislim da je ono drugacije, barem se nadam... Sad

Jer ako se ovi kao gosti, a ne predgrupe, i ako ce se ubacivati cijelo vrijeme, nista od koncerta. Pa njih je troje izvodaca, znaci da Banov koncert biti rascjepkan na 4 dijela, samo ce razjebat koncert ako to naprave. Sad

#17:    Autor:  tux Postano:
Dino8090 je napisao/la:
tux je napisao/la :

Slična situacija je bila i za Crvenu jabuku pa su se izmjenjivali na pozornici. Izgleda da više nema predgrupa i glavnih grupa Very Happy

Jel to mislis ono kad je bio karlovacko live: crvena jabuka i halid?
Mislim da je ono drugacije, barem se nadam... Sad

Jer ako se ovi kao gosti, a ne predgrupe, i ako ce se ubacivati cijelo vrijeme, nista od koncerta. Pa njih je troje izvodaca, znaci da Banov koncert biti rascjepkan na 4 dijela, samo ce razjebat koncert ako to naprave. Sad
Ma no, mislim na ovo sad kad je u vegi bila Crvena jabuka, s nekakvim tamburašima i shortyem.Isto tako su se stalno mjenjali pa nama koji smo dosli vidjeti jabuku i nije bilo baš drago.

#18:   Re: Dvorana Gradski vrt: Marijan Ban - cijena ulaznica na dan koncerta ostaje 100 kn Autor:  Dino8090 Postano:
Nimalo me nisi odusevio tim odgovorom! Very Happy

#19:    Autor:  Sanja Postano:
Koncert otkazan. Sramota.

#20:    Autor:  wHITe Postano:
I ja sam dobio takvu vijest, ali nigdje nemogu pronaći potvrdu sa nekog glasila kao što je osijek031 ili sl. Da li me možeš uputiti gdje se može navedena informacija dodatno potvrditi .

#21:    Autor:  Dino8090 Postano:
wHITe je napisao/la :
I ja sam dobio takvu vijest, ali nigdje nemogu pronaći potvrdu sa nekog glasila kao što je osijek031 ili sl. Da li me možeš uputiti gdje se može navedena informacija dodatno potvrditi .

Nigdje ne mozes dobiti informacije.
Ekipe iz druge policijske postaje su spremne za osiguranje koncerta. Toliko o tome... Organima reda nije javljeno da je odgoden koncert. Very Happy
Ban je stigao u Osijek, covjek sjedi i pije u hotelu.

Uglavnom: organizator nije platio dvoranu i grad ih ne pusti unutra. Very Happy

A cekam taj jebeni koncert mjesec dana, mater im jebem nesposobnu! Evil or Very Mad

#22:   Re: Dvorana Gradski vrt: Marijan Ban - cijena ulaznica na dan koncerta ostaje 100 kn Autor:  Dino8090 Postano:
naravno, osim ako se u ovih 2 i pol sata situacija ne promijeni. Nadajmo se da hoce... Smile

#23:    Autor:  wHITe Postano:
Bolje je organizatoru da plati dvoranu- ako već ne danas onda neki drugi dan ... jer tražen novac će trebati vratiti ljudima zbog neorganiziranja ove manifestacije dobre glazbe.

#24:   Re: Dvorana Gradski vrt: Marijan Ban - cijena ulaznica na dan koncerta ostaje 100 kn Autor:  Dino8090 Postano:
nakarada ziva!!! realno, takav organizator koncerta mogu i ja biti...

#25:    Autor:  Redakcija 031 Postano:
[28.10.2011. 18:10] Koncert Marijana Bana i Diktatora je otkazan! Prema prvim informacijama organizatora, koncert je otkazan zbog nepremostivog organizacijskog problema, a svima koji su ulaznice kupili iznos po kojem su ih kupili će im biti vraćen (ulaznice su prepoznatljive po serijskom broju). Organizator će se očitovati iscrpnije posebnim priopćenjem.

#26:   Re: Dvorana Gradski vrt: Marijan Ban - koncert OTKAZAN! Autor:  Stella1989 Postano:
Javiti ljudima 2 i pol sata prije početka koncerta da je isti otkazan...čovječe... osijek031.com smile

Baš me zanima što će biti kad oni koji ne pročitaju ovu obavijest dođu do dvorane i poljube vrata...

#27:    Autor:  wHITe Postano:
Žalosno je tko sve može biti organizator, navedena glazbena manifestacija se planirala po obavjestima više od mjesec dana i nakon toliko planiranja i "vuci -poteži" načina završetka ove organizacije ljudi će biti uskraćeni za nastup tri odlična rock sastava. Tko gleda sada novac, očekivanja i uživanje u glazbi novac nemože isplatit. Hvala !

#28:   Re: Dvorana Gradski vrt: Marijan Ban - koncert OTKAZAN! Autor:  Dino8090 Postano:
Stella1989 je napisao/la :
Javiti ljudima 2 i pol sata prije početka koncerta da je isti otkazan...čovječe... osijek031.com smile

Baš me zanima što će biti kad oni koji ne pročitaju ovu obavijest dođu do dvorane i poljube vrata...

pa vidis da sam rekao da policiji nije bilo javljeno da je odgoden koncert, gdje ces dalje... sramota i cirkus!!!

nikad, ali nikad vise u zivotu ne idem na te kikiriki organizacije koncerata sve da uskrsnu Elvisa.

#29:    Autor:  DonQuijote Postano:
Redakcija 031 je napisao/la: koncert je otkazan zbog nepremostivog organizacijskog problema

hehe, zgodna konstrukcija - zbog nepremostivog organizacijskog problema! Smile

#30:    Autor:  roger Postano:
klasika :/
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Dvorana Gradski vrt: Marijan Ban - koncert je OTKAZAN! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::