Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Muške (ljetne) filmske večeri 2011. - upsješno održane uz najavu novih... Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  Ian_McKaye Postano:
Prst gore!Wink

Šteta samo što nema više Stevena Seagala...jbg, ipak je najjači, nikad mu nitko ni arkadu nije razbio!Smile

#17:    Autor:  tomo86 Postano:
hahahahahha LEGENDE

#18:    Autor:  mimiz Postano:
Ja kontam da je to neka fora kao one gluposti na faceu s bojama grudnjaka, mjestima za torbice i tako sličen pizdarije Very Happy

#19:   Re: Muške (ljetne) filmske večeri 2011. Autor:  redhead Postano:
svašta, pa bjegunac je odličan film, a i od smrtonosnog oružja bi se nešto dalo pogledati. ali ja kao žensko sam izopćena, pa nek vam bude Wink

#20:    Autor:  roberto91 Postano:
Ima dobrih filmova,ideja je dobra,pohvale

#21:    Autor:  acidnull Postano:
BlackMagicWoman je napisao/la:
mogle bi mi nabacit neki komentar tipa "onaj tko lokaciju oda bit će bogato nagrađen... istim onim što se navodi kao najstrašnija muka... cjelonoćno, višestruko, samo bez grada Very Happy puta 2 može Very Happy"

ne samo da bi mogle... ja bi isla na 3 veceri Very Happy

#22:    Autor:  padobranac Postano:
a jbt, svi filmovi vec triput odgledani..
u ovoj vijesti kokice su jos najzanimljivije..

#23:    Autor:  padobranac Postano:
nego, povod je dobar za istjerat muskarca van na kokice i pivo, pa dovest ljubavnika..

#24:    Autor:  fear of the dark Postano:
dobra ideja...vrlo,vrlo dobra..... osijek031.com smile
osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

#25:    Autor:  sljivi Postano:
Ajde ako slučajno netko zna gdje se ovo održava neka mi javi na PM jer ne uspijevam saznati "usmenim putem" Crying or Very sad

#26:   Re: Muške (ljetne) filmske večeri 2011. Autor:  lingvist Postano:
Pisalo je da je u Oxygeneu. Je li to istina?

#27:   Re: Muške (ljetne) filmske večeri 2011. Autor:  stosha Postano:
Ruprecht zna gdje je.

#28:    Autor:  _tenjac_ Postano:
evo neka neko porukom javi jer bi bilo dobro navratit na neke večeri tak...
hvala Smile

#29:    Autor:  semir Postano:
dok se sazna lokacija i muške večeri če proči stoga neisplati se ni tražit tj mučit a ideja je sjajna samo previše "tajna"

#30:    Autor:  ruprecht Postano:
Ne znam tko je to "izvalio", ali provjerio sam večeras - projekcije NISU u Oxygeneu. Oko 21 sat bio sam ja i, koliko sam skužio, još desetak muških... Jedino ako nemaju neku prostoriju iza, kao neki tajni "Klub boraca"... Traženje se nastavlja, ovo postaje zanimljivo... No, saznat ćemo sigurno
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Muške (ljetne) filmske večeri 2011. - upsješno održane uz najavu novih... Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::