Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » U Bibinim raljama: Damir Mihalička - Miha [2/2] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  zeros Postano:
andjusticeforall je napisao/la:
zeros je napisao/la:
zen031 je napisao/la:
I da, i ja sam prije par godina tražio alarm za bic ali su me čudno gledali pa me sad zanima gdje se može nabavit. Smile

Kaže Miha, alarm 8 dolara preko ebaya... Smile

Izvedba kradljivca u najboljoj maniri Charliea Chaplina Smile))))

ah...trudio sam se Smile

#17:    Autor:  ds Postano:
... je napisao/la:
...

i takav lijen je uspio godinama raditi, zaraditi za svoje hobije, imati više hobija??? čovjek samo nije "ukalupljen", pa je dozvoljeno prikeljiti mu različite osobine koje apsolutno ne drže vodu iz prikazanog u prilogu... ajd da si nešto drugo rekao, možda bih se i složila, ali s ovim nikako...

i mene prilog zanima (a vjerujem da nisam jedina)... osim što je prilog interesantan, lijepo je vidjeti da čovjek ima svoje interese koje sustavno i godinama njeguje (što u populaciji "tko će me danas zabaviti" i nije često), pri tome djeluje kao da nikoga nije pokrao, nikome nije nažao napravio... i dakle, smatram ovaj prilog puno kvalitetnijom pričom od ijednog slova napisanoj o Big brother ekipi....

#18:    Autor:  bocic Postano:
zeros je napisao/la:
zen031 je napisao/la:
I da, i ja sam prije par godina tražio alarm za bic ali su me čudno gledali pa me sad zanima gdje se može nabavit. Smile

Kaže Miha, alarm 8 dolara preko ebaya... Smile

Ovdje ima i jeftinijih, a Kinezi ne naplaćuju ni poštarinu: http://s.dealextreme.com/search/alarm.html?PageSize=100&category=823
Osijek031.com » Vijesti » U Bibinim raljama: Damir Mihalička - Miha [2/2] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::