#29:
Autor:
zen031
Postano:
06.07.2011. 8:33
Hehe, Miha je doista jedan od upecatljivijih osjeckih osobenjaka i neka takav i ostane.
@zen031, post ti je na razini babe s pije. Sve te role kostaju manje od jednog polovnog automobila srednje klase. Gajba mu, ako zivi tu gdje je snimano, i nije bas nesto na cemu bi se trebalo pretjerano zavidjeti.
|
Svaki post mu je na razini babe s pije jer lik je baba s pije. Nakon što sam prestao srati i trudim se što manje više pisati po forumu, on je još jedini lik čiji me stavovi i ograničenost mogu nagnati da napišem neki malo žešći post.
Argumentirati neću ništa jer nema potrebe.
Miha je kralj, jako pozitivan lik i baš mi je drago kad god ga vidim il na ulici il u Kestenu, uvijek nasmijan.
|
Kažeš "SVAKI post", znači da čitaš svaki moj post; zašto čitati postove nekoga tko ti je toliko antipatičan? Zašto bi to netko radio?
Normalno je da se ljudi u stavovima ne slažu, pa kad se toliko ne slažu kao što ti opisuješ za mene, onda se ne druže, izbjegavaju se, pa se čak ni ne pozdravljaju na ulici. Na forumu je radnja sukladna tome klikanje na tipku ignore. Eto, mene je lega obavijestio da se post odnosi na mene, pa sam išao vidjeti o čemu se radi, inače si mi na ignore, na to se i vraćaš, i to je posve u redu, ako se mene pita. I nema ljutnje.
Lijep pozdrav i sve najbolje želim.
|