Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Sretan ti rođendan, premijerko! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  DGOTaliban Postano:
70rupies je napisao/la:

Lake droge ne postoje. Droga je droga.

Naravno da postoje lake droge!

#17:    Autor:  70rupies Postano:
DGOTaliban je napisao/la:
70rupies je napisao/la:

Lake droge ne postoje. Droga je droga.

Naravno da postoje lake droge!

Aj riješi?

#18:    Autor:  nemosvjerovat Postano:
Heroina9 je napisao/la :

Kao prvo ne razmijem na što misliš kad kažeš "moji" ja sam samo jedna nezadovoljna građanka ove zemlje,

Na internetu vas je 1 mil. , na ulici vas je 100.

Oprosti, jednostavno počnem glasno vrištati od uzbuđenja kada čitam nečije kukanje na internetu, to je tako simpatično.

#19:    Autor:  Zloriba Postano:
Nikakva čestitanja. Ne trebamo u EU. EU je naddržava, bez granica, bez suverenosti svake članice u njoj, a osobito male države kao što je RH.
U takvu zajednicu i sa tako mnogobrojnim stanovništvom drugih narodnosti, Hrvati bi se "utopili" da se ni znalo ne bi za njih.
Kao kada bi izvršili ulijevanje litra vina u bačvu od nekoliko stotina litara vode. Od takvoga vina ne bi ostalo ni "v".

Bili smo mi u jednoj još manjoj zajednici od EU, u SFRJ-u, sa nekim administrativnim granicama i nismo mogli tamo obitavati kao ljudi. I to sa puno manjim srazmjerom drugih narodnosti.
Poznato je šta smo sve pretrpili dok smo se "iskoprcali" iz takve zajednice.
Nismo u njoj imali skoro nikakvih prava ni slobode. Iako je bila relativno mala.

Možemo zamisliti kakva bi prava i slobodu uživali u toj velikoj zajednici u koju tako neoprezno mnogi žele ući.

#20:    Autor:  zuvvu Postano:
Zloriba je napisao/la :
Nikakva čestitanja. Ne trebamo u EU. EU je naddržava, bez granica, bez suverenosti svake članice u njoj, a osobito male države kao što je RH.
U takvu zajednicu i sa tako mnogobrojnim stanovništvom drugih narodnosti, Hrvati bi se "utopili" da se ni znalo ne bi za njih.
Kao kada bi izvršili ulijevanje litra vina u bačvu od nekoliko stotina litara vode. Od takvoga vina ne bi ostalo ni "v".

Bili smo mi u jednoj još manjoj zajednici od EU, u SFRJ-u, sa nekim administrativnim granicama i nismo mogli tamo obitavati kao ljudi. I to sa puno manjim srazmjerom drugih narodnosti.
Poznato je šta smo sve pretrpili dok smo se "iskoprcali" iz takve zajednice.
Nismo u njoj imali skoro nikakvih prava ni slobode. Iako je bila relativno mala.

Možemo zamisliti kakva bi prava i slobodu uživali u toj velikoj zajednici u koju tako neoprezno mnogi žele ući.

alternativa?
ostati neovisan i samostalan da svatko moze krasti koliko, kada i gdje hoce?

#21:    Autor:  Brick Top Postano:
zuvvu je napisao/la :
alternativa?
ostati neovisan i samostalan da svatko moze krasti koliko, kada i gdje hoce?

Kao prvo, htjeli mi to priznati ili ne, pravna država je napokon počela funkcionirati što se tiče političkog i sličnog kriminala, a kao drugo, šta ti stvarno misliš da je EU toliko obećana organizacija da tamo nema kradeži, mita i korupcije?

#22:    Autor:  zuvvu Postano:
Brick Top je napisao/la :

Kao prvo, htjeli mi to priznati ili ne, pravna država je napokon počela funkcionirati što se tiče političkog i sličnog kriminala, a kao drugo, šta ti stvarno misliš da je EU toliko obećana organizacija da tamo nema kradeži, mita i korupcije?

pa pocela... pocela je vrlo vjerojatno bas zbog EU.
naravno da ima, svugdje ima, ali mislim da je to neusporedivo sa nasom situacijom. osim EU, mislim da bolju alternativu nemamo...
Osijek031.com » Vijesti » Sretan ti rođendan, premijerko! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::