Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Jelena Rozga u Osijeku 2011. Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Kontra_Uvijek Postano:
ljubomorne duše mogu da ga puše.. bit će špica

#17:    Autor:  tonka_21 Postano:
dino_bno je napisao/la:
Idemoooo, ajmoooo, pljuvanje po Rozgi...tko ce bolje?

e da pljujem po njoj , žao mi je pljuvačke..

#18:    Autor:  poison_ivy Postano:
lol, sreca pa ne idem na ovu bluvotinu, ali svaka cast onome tko je ovo postavio, pitanje:
STA S ONIMA KOJI NEMAJU FACE(CRAP)BOOK ? Recimo iz spamerskih razloga i sl. gluposti !?
Da bi igrao igru moras napraviti

#19:    Autor:  poison_ivy Postano:
Evo i da ne pljujem previse po njoj, ima i pozitivnih strana ...

#20:   Re: Jelena Rozga u Osijeku 2011. [nagradna igra] - prodajna mjesta Autor:  poison_ivy Postano:
Nosi gacice, zamislite tek kako bi bilo da ih nije obukla kako to druge znaju raditi, fuuuuj

#21:   Prodajem ulaznice za koncert Jelene Rozge u Osijeku Autor:  spajnzla Postano:
Prodajem ulaznice za koncert Jelene Rozge u Osijeku, 23.06.2011 , cijena 60kn komad.

091/5470627

#22:    Autor:  DonQuijote Postano:
spajnzla je napisao/la:
Prodajem ulaznice za koncert Jelene Rozge u Osijeku, 23.06.2011 , cijena 60kn komad.

091/5470627

osijek031.com smile
pa to se dijeli po gradu! meni su davali danas karata koliko mi treba, samo da ih uzmem!

#23:    Autor:  tamna strana Postano:
DonQuijote je napisao/la:
spajnzla je napisao/la:

091/5470627

osijek031.com smile
pa to se dijeli po gradu! meni su davali danas karata koliko mi treba, samo da ih uzmem!

sad kad otkažu koncert zbog tehnickih problema Smile

#24:    Autor:  Jug 2 Postano:
ma ne djeli se Razz
ko oce cure i momci :dvije karte za 80kn
091 893 94 89

#25:    Autor:  la čupakabra Postano:
Narod gladan pizdarija. A reklo bi se da se po cijeni karte malo PRECIJENILA. Dajte 80kn onom nesretnom klaunu na trgu ako vas baš žuljaju.

#26:    Autor:  Provokator Postano:
jel na svakom velikom događaju točenje piva mora bit organizirano kao najveća sprdačina ?
jel se uvijek mora čekat po pola sata ?

jebala vas organizacija svih tih koncerata kad ste nesposobni..

za prljavce i stublića necu čekat vaš kiks, sam svoju cugu nosim, nesposobni konji

#27:   Re: Jelena Rozga u Osijeku 2011. [nagradna igra je završena] Autor:  zeros Postano:
Galerija 031: Dvorište Vege: Jelena Rozga
[Foto: Daniel Antunović, Tomislav Šilovinac][23.06.2011. Dvorište Vege]
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Jelena Rozga u Osijeku 2011. Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::