Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Zavirite u CineStar Osijek, prva kina s pet zvjezdica na istoku Hrvatske! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Sir William Postano:
purgeri ce dobiti ili vec imaju imax kino, tak da smo opet iza..

#17:    Autor:  Leon Postano:
CineStar program redovito pratite na portalu Osijek031.com
CineStar danas [24. - 30.03.2011.]

Tekući CineStar raspored je uvijek dostupan u tjednom pregledniku najava, pri vrhu naslovnice portala Osijek031.com i u mjesečnom pregledu - Najave 031

#18:    Autor:  Ingo Postano:
mogli su se barem potruditi pa dodati osijek na svoje web stranice Sad

#19:    Autor:  walter_1 Postano:
ne znam zasto svi sa takvim pesimizmom ovdje nastupaju. bit ce prazno, bit ce ovo, bit ce ono... pa onaj ko moze, ici ce u kino. vjerojatno ce bit bolja ispunjenost nego u trenutnim kinima. nije neka velika razlika u cijeni. a i ovo je fency... neka dobra stvar se u gradu otvara. to je bitno. a i cijela ta portanova je dobra stvar po meni jer do sada tako sta u osijeku nije bilo. ovi centri do sada po meni nisu trgovacki centri. znam masu ljudi iz osijeka i okolice koji su isli u arkad u pecuh redovito u shoping. sada ce to obavljat ovdje.

#20:    Autor:  cane Postano:
MegaSmrT je napisao/la:
Ok, razumim ja to sve... al da če bit prazna ta kina... bit če.

Čisto sumnjam da će bit prazna , paz ovo meko ć na će, jer ta kina dolaze da unaprijede kulturu odlaska u kino a ne da ju unazade. Multipleksi su dobra stvar i treba nam bit drago što ćemo ih i mi konačno dobiti.
Još da dobijemo i IMAX... A joooooooooj...

#21:    Autor:  exosječanka Postano:
Dok je torrenta kino me neće vidjeti!!!

#22:    Autor:  fatalni_cevap Postano:
ne vidim razlog zasto ima 16 miliuna obavijesti oko cinestara, a za movieplex nista ? ? ??

movieplex (u nasem slucaju cineplexx) je jeftiniji i puno kvalitetniji !! + pogotovo ovaj osjecki za kojeg najavljuju da je najmoderniji, potpuno digitalizovan itd Very Happy + jedini u hrvatskoj ce prenosit satelitske snimke lajv koncerata, sportskih dogadjaja.. u 3Du
i nema ni zagreb imax Very Happy -bar kolko ja znam

#23:    Autor:  cane Postano:
exosječanka je napisao/la:

Postoje filmovi koji se moraju gledati u kinu!

#24:    Autor:  djiga Postano:
zagreb ima IMAX tj nisam siguran jel poćeo već s radom ili ne ali ako nije onda je to do kraja mjeseca inaće u sklopu cinestara u arena centru

i da nažalost osijek neće dobiti IMAX

a što se tiće cinestara sigurno ću ići redovnije nego u naša kina jer je modernije i udobnije

a vjerovatno će me i cineplexx vidjet
u svakom slučaju dobra stvar a europa i uranije nek se prilagode kako je već i napisano sa nezavisnim filmovima nekim malim festivalima jer ovako više neće ić jer će ih ovi veliki progutat

#25:    Autor:  cane Postano:
nidzo je napisao/la:
ne vidim razlog zasto ima 16 miliuna obavijesti oko cinestara, a za movieplex nista ? ? ??

movieplex (u nasem slucaju cineplexx) je jeftiniji i puno kvalitetniji !! + pogotovo ovaj osjecki za kojeg najavljuju da je najmoderniji, potpuno digitalizovan itd Very Happy + jedini u hrvatskoj ce prenosit satelitske snimke lajv koncerata, sportskih dogadjaja.. u 3Du
i nema ni zagreb imax Very Happy -bar kolko ja znam

Jerbo vjerovatno ne znaju još datum otvorenja Avenue Malla. Komplikacije oko prilazne ceste i to.

#26:    Autor:  zlusch Postano:
cane je napisao/la :
exosječanka je napisao/la:

Postoje filmovi koji se moraju gledati u kinu!

Ili barem kao bluray na full-HD plazmi Smile

#27:    Autor:  zlusch Postano:
MegaSmrT je napisao/la:
Ok, razumim ja to sve... al da če bit prazna ta kina... bit če.

a ćuj nek budu oče bit prazna ili ne če koga briga kad očeš gledat film odeš kad nečeš šta sad

#28:    Autor:  zuvvu Postano:
zlusch je napisao/la :

a ćuj nek budu oče bit prazna ili ne če koga briga kad očeš gledat film odeš kad nečeš šta sad

hoće? neće! hoćeš... osijek031.com smile
Osijek031.com » Vijesti » Zavirite u CineStar Osijek, prva kina s pet zvjezdica na istoku Hrvatske! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::