Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Cadillac Bar: MFTM / St. Patricks Day party / Ćebe i Hozentregeri / Saturday Night Madness Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  cane Postano:
Hehehe. Pa normalno da ne postoji irsko zeleno pivo. Lol. A konobar je lijepo pitao koje pivo zelis da se ofarba. Joj ljudi relax and smell the roses. Smile

#17:    Autor:  Futile Existence Postano:
Koje god da su farbali, odvratno je bilo.

#18:    Autor:  cane Postano:
Futile Existence je napisao/la:

Pa boja nema okusa ni mirisa. Prehrambena boja koja se inače koristi za kolače. Wink

#19:    Autor:  fear of the dark Postano:
exHOP3on je napisao/la :
zato ostat vjeran boji i pivu i nema neugodnosti Wink

Kad smo kod boje i piva........gdje je nestalo tamno osječko?!?
U koju god j... trgovinu uđeš nema ga.........
osim u limenci of skroz....a ja tražim u boci...
jer ruku na srce ipak je jeftinije......

#20:    Autor:  Sir William Postano:
svako low budget svjetlo pivo je odvratno.. mogao si odgovoriti kako bog zapovjeda kad sam pitao koje pivo se farba.. -_-

#21:    Autor:  Futile Existence Postano:
cane je napisao/la:

Pa boja nema okusa ni mirisa. Prehrambena boja koja se inače koristi za kolače. Wink

Ma nisam ni mislio da je boja utjecala na okus. Mislim na izvorno pivo koje su farbali. Sigurno nije bilo osjecko.

#22:    Autor:  nake_rado Postano:
fear of the dark je napisao/la:
exHOP3on je napisao/la :
zato ostat vjeran boji i pivu i nema neugodnosti Wink

Kad smo kod boje i piva........gdje je nestalo tamno osječko?!?
U koju god j... trgovinu uđeš nema ga.........
osim u limenci of skroz....a ja tražim u boci...
jer ruku na srce ipak je jeftinije......

Pa ne pamtim kad sam zadnji put u trgovini vidio crno osječko osijek031.com smile

#23:    Autor:  cane Postano:
Sir William je napisao/la:
svako low budget svjetlo pivo je odvratno.. mogao si odgovoriti kako bog zapovjeda kad sam pitao koje pivo se farba.. -_-

Dakle po izboru gosta. Becks, osječko ili staripramen. Bitno da je svijetlo pivo. Kaki božji low budget. Sva piva koji su inače u ponudi i vidiš ih u frižu. A većinom je išao Becks jer je 10 kn. Very Happy

#24:    Autor:  cane Postano:
cane je napisao/la:

Ma nisam ni mislio da je boja utjecala na okus. Mislim na izvorno pivo koje su farbali. Sigurno nije bilo osjecko.

Becks je većinom išao. Po izboru gosta inače.
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Cadillac Bar: MFTM / St. Patricks Day party / Ćebe i Hozentregeri / Saturday Night Madness Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::