#19:
Autor:
avantgarde
Postano:
01.03.2011. 21:54
Obrazloženje ti je ne razini srednjoškolca. Moj brat ima 14 pa to jasno razumije.
Ajd, eto zaslužio si da ti pojasnim.
Automatski je jedino beatmaching, a ne mora ni to ako u postavkama tako odrediš. Dakle, beatovi se automatski moraju poklapati jer nema vremena za umixavanje traka. Možda bi i bilo, ali tada nebi imao vremena iskoristiti sve ostale opcije koje su ti ponuđene, a u radu na 4 decka, jako ih je puno. Vjeruj mi da je vrlo teško ponoviti isti set jer su mogućnosti ogormne i svaki put te odvedu u drugom smjeru. Dakle, tehnologija je toliko napredovala da je gramofon u cijeloj priči potpuno nebitan. Da znaš o čemu pričaš, a ne da loše prenosiš nečije birtijske priče, a moguće od nekog tko je sa 50 ploča htio pokoriti svijet, nebi pisao takve stvari u prijašnjim postovima.
Btw potpuno je nebitno s čega se glazba prezentira. što se mene tiče može i preko ekspres lonca ako je moguće, dok god to zvuči smisleno. E vidiš to čini DJa, smislen mix s početkom, zapletom, vrhuncem i raspletom. Također bi trebao znati tko je prije tebe i poslije tebe na line upu ukoliko nisi headliner i tako još milijun stvarčica koje su puno bitnije od tehnike mixanja. Moš si mislit, ne pušta prek' gramafona. Jaooooo :/ De
|