Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Događaji - najave i recenzije
»
Royal: Video retro party 'Back to the 80's and 90's' live video mix by Vj Laser
Idite na
Prethodna
1
,
[2]
,
3
Sljedeća
:| |:
#16:
Autor:
mali R
Postano:
26.01.2011. 20:02
roberto91
je napisao/la:
a sad sve mi tipke ne rade na kompu pa valjad ces skuziti
Kad dobijem placu zadnju iz Vodovaoda pod hitno kupujem tipkovnicu
Ma nije tipkovnica nego si i ti iz njemačke prije 15 godina došao...
#17:
Autor:
Frost
Postano:
26.01.2011. 20:33
mali R
je napisao/la: Ma nije tipkovnica nego si i ti iz njemačke prije 15 godina došao...
#18:
Autor:
Dylan
Postano:
26.01.2011. 21:01
Frost
je napisao/la:
mali R
je napisao/la: Ma nije tipkovnica nego si i ti iz njemačke prije 15 godina došao...
iz minkena!
#19:
Autor:
simbakis
Postano:
27.01.2011. 11:56
Zahvaljujemo se cjelokupnoj ekipi portala Osijek 031 na podršci,i na svemu do sada učinjenom za promociju plesne kulture i kvalitetne zabave !
Legice i lege veliko Vam hvala
#20:
Autor:
Kalliste
Postano:
27.01.2011. 19:16
Jel ljudi u Osijeku imaju običaj izać vani solo, na ovakve party-e... Užasno bi htjela ići, ali neznam šta bi radila... Sjedila za šankom ka cure u New Yorku:)... Neće me nitko strijelat pogledima "Vidi ove jadnice, sama..."
#21:
Autor:
Frost
Postano:
27.01.2011. 19:32
Kalliste
je napisao/la:
Jel ljudi u Osijeku imaju običaj izać vani solo, na ovakve party-e... Užasno bi htjela ići, ali neznam šta bi radila... Sjedila za šankom ka cure u New Yorku:)... Neće me nitko strijelat pogledima "Vidi ove jadnice, sama..."
Pa vidi, nabaci dogovor s nekim s foruma
garant će se netko ponudit kao prijateljska pratnja
#22:
Autor:
Kalliste
Postano:
27.01.2011. 20:08
Bojim se da nisam baš tako sposobna biti otvorena i druželjubiva, ako ništa drugo, dečko bi me prvi zafrkavao kako ću završit u nekom jarku, a mene je lako preplašit:p
#23:
Autor:
Frost
Postano:
27.01.2011. 20:17
Kalliste
je napisao/la:
Bojim se da nisam baš tako sposobna biti otvorena i druželjubiva, ako ništa drugo, dečko bi me prvi zafrkavao kako ću završit u nekom jarku, a mene je lako preplašit:p
ne grizu dečki s osijek031, vjeruj mi
osim ako ih lijepo zamoliš
#24:
Autor:
Kalliste
Postano:
27.01.2011. 20:25
I šta sad, da napravim "osobni oglas" tu u komentarima
Ne moraju biti dečki u pitanju, s obzirom da sam jako društevno smotana, bilo bi idealno kad bi mi se smilovala ekipa ljudi kraj kojih bi ja samo stala odnosno utopila se u masi...
Nisam nikad bila u tom hotelu uopće, neznam ni jel ima šank, oće li biti postavljen video zaslon blizu njega...
#25:
Autor:
avantgarde
Postano:
27.01.2011. 20:44
Damn...
Kako prelaziš ulicu sama?
#26:
Autor:
Kalliste
Postano:
27.01.2011. 20:45
Spojim ugodno s korisnim, nađem si neku bakicu, pa nas dvije zajedno...
#27:
Autor:
avantgarde
Postano:
27.01.2011. 20:52
To je samo zabava, što si se stisla?
#28:
Autor:
Kalliste
Postano:
27.01.2011. 21:05
Pa za zabavit se bi triba biti opušten i dijelit to s nekim... Mislim mogu ja se sredit i otić sama, popit koje piće... Ja sam samo tila pitat oće li izgledat ka padobranac, jer dok alkohol ne počne djelovat samo ću panično gledat oko sebe
#29:
Autor:
zuvvu
Postano:
27.01.2011. 22:29
Kalliste
je napisao/la :
Pa za zabavit se bi triba biti opušten i dijelit to s nekim... Mislim mogu ja se sredit i otić sama, popit koje piće... Ja sam samo tila pitat oće li izgledat ka padobranac, jer dok alkohol ne počne djelovat samo ću panično gledat oko sebe
citam komentare, probudi se u meni nada: evo jedne starije dobro situirane zene da me voda uz sebe ko onog klempavog francuskog buldoga i da me predstavlja kao svog osobnog zigola... a kad ono, samo godina razlika...
#30:
Autor:
Kalliste
Postano:
28.01.2011. 0:14
zuvvu
je napisao/la:
Kalliste
je napisao/la :
citam komentare, probudi se u meni nada: evo jedne starije dobro situirane zene da me voda uz sebe ko onog klempavog francuskog buldoga i da me predstavlja kao svog osobnog zigola... a kad ono, samo godina razlika...
ma i ja kažem šteta
, barem bi bila dobro situirana...
Osijek031.com
»
Događaji - najave i recenzije
»
Royal: Video retro party 'Back to the 80's and 90's' live video mix by Vj Laser
Idite na
Prethodna
1
,
[2]