Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Esseker centar/Tufna: Stand up Cromedy show - nagradna igra je završena! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  djiga Postano:
info iz tufne jučer da karata u predprodaji više nema bit će još 50 kom u esekeru oko 7 sati i to je to ostalo rasprodano tj u pretprodaji je bilo 250 karata

inaće sinoć u tufni sasvim dobar šou amatera marina vodila
kontam da će danas bit urnebes al doslovno hehehe

#17:    Autor:  Leon Postano:
renata123456 je napisao/la: hmm... jesam plava al sad sam vec zaista zabrinula. ja sam valjd jedina koja vec 10 min ne moze nac e-mail redakcije. molim da netko dovoljno drag da me (zasluženo) ne išprda do bola, napiše koja je ta :DDhvala

E-mail redakcije:

redakcija [at] osijek031 [tocka] com
- nalazi se pri dnu stranice, u impressumu

Ovako izgleda pri dnu stranice ;-)

#18:   Re: Esseker centar/Tufna: Stand up Cromedy show - nagradna igra je završena! Autor:  zeros Postano:
Od 19:00 sati, moći ćete kupiti ulaznice na ulazu u Esseker centar.

#19:   Re: Esseker centar/Tufna: Stand up Cromedy show - nagradna igra je završena! Autor:  Someone Postano:
Vrlo sam razočaran nastupom, obični copy-paste prošlog nastupa iako je bilo najava da neće tako biti...i atmosfera nije bila ni približno dobra kao prošli puta jer je 80% ljudi bilo i na prvom nastupu...al dobro, opet sam se smijao i na već viđeno Smile

#20:    Autor:  djiga Postano:
eto potpisujem gornji post
razočaran zbog istog seta ali opet sam se vrištao od smijeha iako sam unaprijed znao fore

idući put valjda bude nešto novo

#21:    Autor:  fatalni_cevap Postano:
a steta, ja bas mislio od tolko materijala da nece izabrat isto.
koji je dio bio ?
jel saric prico o zenama, kondomima, magli na autocesti ? itd.
vlatko o ruskom engleskom
marina o semaforu ?

jesam li ista pogdoio ?

#22:    Autor:  malecka Postano:
ja nisam bila kada su zadnji pu bili tuden...tako da je meni ovaj nastup bio baš super Smile)) boljeli su me obrazi od smijanja Smile
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Esseker centar/Tufna: Stand up Cromedy show - nagradna igra je završena! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::