#22:
Autor:
maniche
Postano:
27.07.2010. 16:39
Maniche, a kada ti molim te izlazis?
Spominjanjem Zagreba i Guette si se potpuno diskreditirao u raspravama o festivalima i glazbi te s toga te molim da u njima u buduce ne sudjelujes.
|
Dao sam ti jedan primjer, normalno da ne uspoređujem njegov koncert s tim vašim fantastičnim festivalom.
a to koliko i što o glazbi znam, sigurno nećeš TI prosuditi na temelju jednog posta.
Citat:
KAISERDISCO su trenutno jako aktualni. BTW ovo im je bio premijerni nastup u HR. I nije big deal, ali za vukojebinu u kojoj zivis, trebao bi to cijeniti. Nathan Coles, wiggle, London, FAbric, Get fucked... To su neki od pojmova koji su ti potpuno strani, a to je zalosno.
|
kakva si samo imena nabrojao jebote.
Najjači spot kaiserdisco-a na youtube-u ima 30,000 gledanja...pa to su strašni rezultati.
Ne, ovo što si ti nabrojao ja ne slušam, a sudeći po posjeti vašeg festivala, to nitko ne sluša hahahahahaha.
I to je žalosno, da takvi poznavatelji glazbe naprave festival na koji dođe deset ljudi.
Citat:
UDEGAS je vec dobro poznata udruga sa vec dobro poznatim projektima. Uspoređivati ih sa kojekakvim slabajzerima koji su udruge osnovali radi skupljanja i pranja love je jadno.
|
bravo, vi ste moji idoli, sa jebenom posljednjom referencom.
|