#26:
Autor:
kvinko
Postano:
28.06.2010. 17:14
Istina je da su profesori u Gaudeamusu nevjerojatno malo placeni i da zato mnogi odlaze i daju otkaze u toj skoli jer jednostavno s tom mizerijom koju dobiju ne mogu zadovoljiti najvaznije potrebe. Tesko da uopce mozemo sve te profesore nazvati "profesorima" jer je velik broj njih jos uvijek apsolvent ili jos nije ni to...
Osim toga u Gaudeamus idu ucenici koji imaju ozbiljnih psihickih problema i na taj nacin ugrozavaju zivote i profesora i ostalih ucenika, jer se radi o nekontroliranoj agresiji itd. Naime, isti nikad nisu izbaceni iz skole, dok se događalo da se neki iznace iz skole zato sto nemaju vise novaca za platiti, pa se nađe nacin da ih se istjera.
Problematicni ucenici u toj skoli ostaju i svi ih moraju trpiti, zato sto vlasnik trpa novac od strane njihovih roditelja. To vam je ono: "Nemoj mi malog/malu izbacit iz skole dat cu sto zelis!". I sad mi moze bilo tko reci da to nije istina, necu vjerovati, jer je to ČINJENICA! U tu skolu ide hrpa opasno problematicnih pojedinaca koji u svakoj drugoj skoli bi davno letili van.
Ukoliko ste stipendist u Gaudeamusu to vam je nesto kao da ste prodali dušu vragu. U svako vrijeme, u svakom trenu, gdje god bili...nadređenima se morate odazvati i odraditi sto traze od vas, pa makar to bilo spremanje u Tikvešu (njihova škola u prirodi) poslije integriranog programa...inace, ako odbijes ti se zaprijeti izbacivanjem, ukorom...
A znanje...ne dobijete ga...vjeruj te mi...nema ga...jer nastava kako se god cinila kvalitetnom to nije (čast iznimkama). I da...u skoli se nazivaju profesorima oni koji imaju samo SSS.
Ne znam sto da vam jos kazem. I da, istina je padnu u drzavnoj i onda dođu u G. i prolaz s 5. I ono sto je jos jadnije ta skola koja se naziva tako vrhunskom i velikom...ta skola nema PSIHOLOGA...a 70% ucenika skole obavlja posao tajnice, spremacice...
Ako ne vjerujete...malo se bolje raspitajte. Drugo vam ne mogu rec.
|