Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Nema zapošljavanja na osječkom Sveučilištu! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  _Jimmy_ Postano:
ma kako nema, veze čine čuda

#17:    Autor:  PEGY Postano:
MF je napisao/la:
A što je s faking administracijom? Nagledala sam se tajnica i njihovih tajnica na Sveučilištu. Njih se može zapošljavati samo tako, a štedit ćemo na profesorima, doktorima znanosti, asistentima.... jako krasno

Ovo me podsjeća na našu bolnicu.

#18:    Autor:  Sharon Postano:
MF je napisao/la:
A što je s faking administracijom? Nagledala sam se tajnica i njihovih tajnica na Sveučilištu. Njih se može zapošljavati samo tako, a štedit ćemo na profesorima, doktorima znanosti, asistentima.... jako krasno

Eh, nisu to obične tajnice! To su ti tajnice s trogodišnjim zanatom (dvije su frizerke - to znam pouzdano, a za ostale tajnice tajnica ne znam) koje prvo treba doškolovati do SSS i obučiti za rad na računalu (o trošku Sveučilišta, naravno), a zatim kod Kralikice upišu poljoprivredni fakultet da bi jednog dana imale VSS kad bude trebalo za napredovanje. E, sad: kad će diplomica - nije mi poznato... Obzirom na inteligenciju pokazanu u probijanju kroz surovi život - vjerojatno vrlo brzo... Možda čak i brže nego što se to događa kod nas običnih smrtnika...

#19:   Re: Nema zapošljavanja na osječkom Sveučilištu! Autor:  hulk Postano:
http://www.etfos.hr/?pocetna=&d=194&key=fakultet

#20:    Autor:  Sharon Postano:

Pa, očito je nečije dijete/nećak/šogorica/sestrična/strina diplomirao/la ovih dana...

#21:    Autor:  MF Postano:
Kako su dosljedni u provođenju svojih odluka....

#22:    Autor:  Lovac Postano:
ma samo da hoće umiroviti one koji to zaslužuju po svim kriterijama i zakonima...jer neki su pustili korjenje kao stoljetni hrastovi..
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Nema zapošljavanja na osječkom Sveučilištu! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::