#25:
Autor:
Gawain
Postano:
12.06.2010. 23:19
Pa jel nam država to plaća? Moji novci, dakle mogu studirati kako želim. Niti stan, hranu samo djelomično, niti materijale, apsolutno ništa ne dobijemo od države. Dakle, moji novci, mogu kako želim. Svi vi samoprozvani nadrkani elitsiti, nije problem u 160.000 studenata, što na 4,500.000 milijuna stanovnika uopće nije puno. Problem je hrpa branitelja, prekobrjni u državnim službama, političari, estradnjaci, kao i svi oni kojio samo prazne državnu blagajnu, dok je privatni sektor puni. Usput, ne pripadam niti jednoj političkoj opciji, ali mi stvarno idu na živce ova izdrkavanja elitista koja misle da jedini student u RH mora biti kao on, prosjek 5.0 raditi sa strane, i još hrpu drugih moralnih gluposti. Može se prolaziti i sa 3.0 i putem parcijale, i prenošenja ispita. Tako da, ne seri po studnetima. I dda dečko ima pravo što je povukao analogiju, i da u Švedskoj niti jedan student niakd ne upiše parcijalu, niti jedan ne prense ispit. Jebote, što ti samopravednost i moral mogu zamutiti razum, pogotov ako si no lifer kojeg svaka iole normalnija osoba ne jebe jer uoprno želi nametnuti način razmišljanja da je samo 5.0 i težak rad temelj sretnom životu. Molim te, može se faklutet završiti i s manjim prosjekom, i da se usput izlazi i ima djevojka i ne kolokvira sve, i da i dalje budeš kompetentan za svoj psoao i da moja diploma jednako vrijedi kao i ta tvoja 5.0
|