Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Urban Fest Osijek uz Osječko 2010. [UFO]: Glazbena kulminacija uz Behemoth - [Galerija 031] Idite na Prethodna  1, [2], 3, ... 16, 17, 18  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  Mother Earth Postano:
Ma svaka vam daLa! A stvarno voLite kenjat po svemu.. To je veLik bend u metaLu i doLaze u naše maLo seLo! Moj dragi i ekipa ne mogu bit sretniji zbog ove vijesti!! osijek031.com smile

#17:    Autor:  Malisha Postano:
Ne mogu vjerovati, jedan tako veliki bend na UFOu. Jako mi je drago Very Happy

#18:    Autor:  zla_tratinčica Postano:
Evil Poodingh je napisao/la :
Sepultura je bila u pregovorima, na kraju se uzeo Behemoth, jer Sepultura ipak više nije ono što je bila...

@qweasy i gdje je problem ako dolaze na Exit, pa svi koncerti većih bendova u manjim mjestima se rade na taj način da ih se pokupi kada su negdje blizu na turneji. Uostalom to je bend koji ne bi ni dolazio iz Poljske bilo gdje na jedan koncert, ako nije na turneji, ljudima stvarno svašta smeta...

sepultura košta sigrno 3 puta više od behemotha, i dovukli bi neusporedivo više ljudi, samo što se tiče te usporedbe sa behemothom, sepultura je sepultura.. ;D iako i za behemoth kapa dolje, u ovo vrijeme bez para, dovesti takav bend je uspjeh za prčiju kao što je osijek i našu publiku Smile

#19:    Autor:  exHOP3on Postano:
@puding, hm, znam da nisu no nest sam cuo da će Max s njima po europi...
valjat će i ovi, nisam ih nešt slušao al sad ću osijek031.com smile

#20:    Autor:  Kodrann Postano:
behemoth je zadnjih 10-ak godina prdekana od benda, glazba za curice bez imalo originalnosti al šta je je jesu ime a u prošlosti su imali i odličnih uradaka... nastupi su im dobri, za osijek sjajno!

#21:    Autor:  nake_rado Postano:
Nisam ih dosad slušao, neću ni poslje koncerta, ali naravno da u ih pogledat. Svaka čast na dovođenju.

#22:    Autor:  FunkyLady Postano:
Također Smile Da idem, definitivno! Da ću ih privatno slušati - ne Very Happy

#23:    Autor:  qweasy Postano:
hahahah sepultura! de dečko poslušaj se! šta pričaš ti?

#24:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
tko? ja? vjeruj mi, znam što pričam, Sepultura je bila u igri, ne bih iznosio krive informacije o svom poslu trenutnom Wink

#25:    Autor:  Mother Earth Postano:
OdakLe si sad ti ispao!? Registrirao se da bi kenjao po nečem dobrom? Rolling Eyes

#26:    Autor:  exHOP3on Postano:
da, a ja sam to čuo od legice kojoj je to rekla ženska od lika koji organizira metal stage, ovak to zvuči ko pokvareni telefon al vjeruj da nije, za behemoth mi je rekla da će bit 99 posto još prije par dana, a za sepulturu da su trebali umjesto guano apesa koji su preskupi no iz nekog (ne znam kojeg) razloga neće ni oni neg na kraju dogovor pao sa behemoth...
bespotrebno sad tu kao pljuješ a nemaš sline...

#27:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Guano Apesi niti nisu bili u ozbiljnoj igri...

#28:    Autor:  MegaSmrT Postano:
šta god da dolazi dobro je. Meni recimo Sepultura u svom najlošijem ruhu zvuči miljno puta bolje neg behemot, al šta je tu je. Nadolazećem poljskom konju se ne gleda u zube.

#29:    Autor:  stepski_ker Postano:
Svaka čast na entuzijazmu, i što se tiče Behemotha meni je odlican bend. Ali ljudi samo malo kome vi mažete oći konjskim govnima, kakav Behemoth u Osijeku malo predaleko ciljate za takav šrot festival.

#30:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Festival je u novim organizacijskim rukama, sa ciljem da se ponudi svakome po nešto, te sa do sada najkvalitetnijim demo bendovima...
Poslušaj malo bendove na njihovim stranicama, a i prati malo predstavljanja bendova koja će ići ovih dana Wink.

Ali ne razumijem, ljudi pričaju da nema ništa u gradu, i onda kada se u Osijek dovede jedan Behemoth, pojavi se komentar :"kakav Behemoth u Osijeku malo predaleko ciljate za takav šrot festival"
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Urban Fest Osijek uz Osječko 2010. [UFO]: Glazbena kulminacija uz Behemoth - [Galerija 031] Idite na Prethodna  1, [2], 3, ... 16, 17, 18  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 18.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::